Šalia Nacionalinio stadiono griaučių išdygs 2 treniruočių aikštės

Praeitą savaitę Vilniaus savivaldybėje atplėšti vokai su siūlymais statyti futbolo treniruočių aikštyną Ozo gatvėje, šalia prieš kelis dešimtmečius pradėto ir niekaip nepabaigiamo statyti nacionalinio stadiono.

Kas ir kokius pasiūlymus savivaldybei pateikė, paaiškės po savaitės ar dviejų, projektas turėtų kainuoti apie 5 mln. Lt.

Pasak 15min.lt., tarp Nacionalinio stadiono ir „Akropolio“ dvi futbolo aikštelės turėtų būti pastatytos iki 2013 metų pabaigos.

„Vilniaus vystymo kompanijos“ Projektavimo priežiūros skyriaus viršininko pavaduotojo Andriaus Velučio teigimu, tai bus dvi natūralaus dydžio futbolo aikštelės su dirbtine danga, apšvietimu, suformuotais takais.

Teritorija bus aptverta, o ateityje čia planuojama įrengti tribūnas, pastatyti konteinerinio tipo persirengimo patalpas.

Bendras futbolo treniruočių aikštyno aptvertos dalies plotas sieks beveik 18,5 tūkst. kv.m.

Miestas kol kas visos sumos, reikalingos pastatyti aikštyną, neturi, tačiau tikimasi su būsimais statytojais sutarti, kad dalis lėšų būtų sumokėta šiemet, o likusi – kitąmet.


Šiame straipsnyje: nacionalinis stadionas

NAUJAUSI KOMENTARAI

RM

RM portretas
Nacionaliniai stadijonai, treniruočių aikštės, valdovų rūmai, o kur strateginiai objektai, ale kam reikia..., lauksime statybų pabaigos.

geda

geda portretas
geda miestu savivaldybem,21amz.neturetu moderniu stadijonu su 20 tukst sedimu vietu,darot geda sporto turistam ir nepagalvojat apie miestu prestiza, juk pasauli fudbolas nr1 sporto saka, pritraukenti daugiausei sporto turistu ka kalbeti apie saligas stebeti varzybas patiems lietuviams!

SrG

SrG portretas
dar vienas planas kaip isplauti pinigus,statys tik pastatyta nebus ar naudos tures liaudis kaip suo nuo penktos kojos,sako trecias kartas nemeluoja,bet kai reikalas apie pinigus eina tai sis posakis tiesiog pralekia
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių