S. Šriūbėnas neatskleidžia milijoninių turtų kilmės

Aplinkos viceministras ir Gedimino prospekto rekonstrukcijos skandalo herojus Stanislovas Šriūbėnas ir toliau demonstruoja puikius finansinius sugebėjimus, rašo delfi.lt.

Per metus jo piniginės lėšos išaugo 200 tūkst. Lt, antra tiek padidėjo politiko žmonos turtas.

Pats Mokesčių inspekcijos akiratyje prieš kurį laiką atsidūręs politikas turtų kilmės neatskleidžia ir tvirtina, kad jo paties turto deklaracija gali būti klaidinga.

„Valstybės žinių“ skelbiamų turto deklaracijų duomenimis, deklaruodami turtą už 2010 metus, S. Šriūbėnas ir jo žmona Alma nurodė turį turto už kiek daugiau nei 2,06 mln. Lt.

Dabar Šriūbėnų deklaracijose mirga kur kas įspūdingesnė suma – 2,47 mln. Lt. Be to, A. Šriūbėnienė yra gavusi 125 tūkst. Lt paskolą. Turto deklaracijų duomenimis, abiejų sutuoktinių turtas, neskaitant minėtosios paskolos, išaugo po maždaug 200 tūkst. Lt. S. Šriūbėno atveju, turtas išsipūtė vien piniginėmis lėšomis.


Šiame straipsnyje: Stanislovas Šriūbėnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

JA

JA portretas
Vagis ir tiek.

as

as  portretas
laikas ir tam veikejiui i kaliuze

lala

lala portretas
Jei tuo susidometu prokuratura,manau atskleisti savo praturtejima reiketu ir labai to nenorint,bet deja deja.... Tai niekam nerupi,o tokiu netiketai pralobusiu tukstanciai,viena parusinsi,tai ir kita reikes...geriau deklaracijas slepti,kad "runkeliams" butu ramiau...atejo laikas i sema rinkti Venskiene,patys matome.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių