Nustatytas aplink eglę Katedros aikštėje važinėjęs chuliganas

Nustatytas naktį iš antradienio į trečiadienį aplink Kalėdų eglę Vilniaus Katedros aikštėje automobiliu „Volvo“ chuliganiškai važinėjęs jaunuolis, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Tai –1994 metais gimęs N. R. Šią popietę į Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybą atvykęs jaunas vairuotojas (vairuotojo pažymėjimas jam išduotas tik prieš 5 mėnesius) pasakojo, kad norėjo padaryti įspūdį savo merginai ir todėl draugui filmuojant, smaginosi važinėdamas automobiliu draudžiamoje vietoje – pačioje Vilniaus širdyje, Katedros aikštėje.

N. R. patrauktas administracinėn atsakomybėn pagal LR ATPK 1242 straipsnio „Pavojingas ir chuliganiškas vairavimas“ 2 dalį:

Chuliganiškas vairavimas, tai yra kelių eismo taisyklių pažeidimas dėl chuliganiškų paskatų, keliantis pavojų eismo saugumui arba savo ar kitų žmonių saugumui, – užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno tūkstančio iki dviejų tūkstančių litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių iki dvejų metų, o asmenims, neturintiems teisės vairuoti transporto priemones, – baudą nuo dviejų tūkstančių penkių šimtų iki trijų tūkstančių penkių šimtų litų.


Šiame straipsnyje: baudaVilniusautomobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

stop mashina

stop mashina portretas
va dabar gales pasiskolint is merginos pinigu baudai sumoket,tai ispudis bus dar didesnis,o draugo juokas filmuojant tai kelia siurpa,gal lengvai persales galva tuo metu buvo,nesigilinau kaip paviesintas irasas buvo,bet jei patys i youtube ikele tai bus visiski baigti asilai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių