Nuolaidą tarybinėms dešroms panaikino, dešrelėms – paliko

Visuomenės pasipiktinimas nulėmė, kad „Maxima“ parduotuvėse sausio 13-ąją nebeliko nuolaidos tarybinei dešrai, tačiau to paties prekės ženklo dešrelėms ji tebegaliojo.

Sausio 13-ąją Lietuvoje minima kaip Laisvės gynėjų dieną, „Maxima“ tinklo parduotuvėse taip pat galima buvo rasti lankstinukų, kuriose vis dar reklamuojama sausio 13 d. akcija virtai tarybinei kumpinei dešrai – perkant vieną, dar viena duodama nemokamai.

Vis dėlto akcija sausio 13-osios išvakarėse buvo atšaukta, o „Maxima“ išplatino pranešimą, kuriame atsiprašė visų, ką toks prekybos tinklo veiksmas galėjo įžeisti.

„Informuojame, kad sekmadieniui planuota dienos prekės akcija atšaukta. Nuoširdžiai atsiprašome klientų dėl šios visiems mums nemalonios situacijos”, – teigiama prekybos tinklo pranešime.

Sausio 13-ąją prekybos tinklo parduotuvėse apsilankę žurnalistai įsitikino, kad  jokios nuolaidos tarybinei dešrai nėra. Vis dėl to, liko tebegalioti nuolaida tarybinėms dešrelėms, kurių parduotuvėje siūloma įsigyti su 25 proc. nuolaidą.

Taip pat fiksavome ir kitokių nuolaidų. Vienoje „maxima” parudotuvių šalia „tarybinės” gulinti „Smetoniška” dešra pasipuošė lapeliu „Atpigo”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
o as vistiek perku Tarybines desreles ir Tarybine desra maxsimoje ir kitiem rekomenduoju butent ten pirkt Tarybine produkcija

piktinotes

piktinotes portretas
ir liksit nevalge

Renara

Renara portretas
Kuo čia visiems nusikalto tos dešros? Jos tikrai labai skanios ir nėra čia ko purkštauti dėl tos sausio 13. Nenorite- nepirkite, o aš pirkau ir pirksiu.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių