Nacionalinės kredito unijos valdybos pirmininkas A. Žvikas - laisvėje

Dėl milijoninių aferų Nacionalinėje kredito unijoje mėnesiui suimtas jos valdybos pirmininkas Arnoldas Žvikas jau laisvėje – Vilniaus apygardos teismas penktadienį panaikino jam skirtą griežčiausią kardomąją priemonę ir paleido į laisvę, rašo delfi.lt.

Į laisvę išleista ir aferos vykdymu įtariama verslininkė Paulina Guostė Grigaliūnaitė bei teisininkas Skirmantas Nikštelė.

Vilniaus apygardos teismas skubos tvarka išnagrinėjo Generalinės prokuratūros skundus – prokurorai siekė, kad P.G.Grigaliūnaitė ir S. Nikštelė toliau būtų laikomi už grotų. Tuo tarpu A.Žviko advokatas įrodinėjo, kad prieš savaitę skirtas suėmimas yra neteisėtas.

Nacionalinės kredito unijos administracijos vadovas Artūras Vasiliauskas liko laisvėje. Tokia ikiteisminio tyrimo teisėjo nutartis, anot teismo, yra teisėta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mmm

mmm portretas
buves SNOROS aferos vel NACIONALNE KREDITO UNIJA gal but kitos pavadinimas paslaptys.Tyrimo visur paieskok grieztus pasodines.

Vitalka

Vitalka portretas
Vienas jau pasirase bendradarbiauti. O pagrindinis palus per sventes. Paskaiciau kas vyko toj unijoj ir toj kitoj kur klaipedoj, tai visisku otmorozku schema. Tikri darbieciai.. :-)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių