Kelionė nauju „Vilnius veža“ automobiliu - tik paprašius

Jeigu paskambinę į savivaldybės taksi įmonę „Vilnius veža“ tikitės būti vežamas garsiai pristatytais naujais „Ford“ automobiliais, turėtumėte būti apdairus. Tokie atvažiuoja tik pagal atskirą pageidavimą.

„Vilnius veža“ kol kas neturi savo dispečerinės ir naudojasi taksi dispečerinės paslaugomis, prie kurios prisijungę dar apie 30 individualia veikla besiverčiančių taksi vairuotojų. Todėl keleiviai, paskambinę dispečerei turėtų pasakyti, kokiu taksi nori važiuoti", - išplatintame pranešime spaudai pripažino sostinės savivaldybė.

Vilniaus miesto savivaldybė skelbia, kad jos įsteigta taksi įmonė „Vilnius veža“ per dvi savo veiklos savaites jau pervežė apie 3000 vilniečių ir miesto svečių.

„Iš savo klientų sulaukiame daug gerų atsiliepimų, ypač dėl to, kad jie važiavimo gale gauna čekį su informacija, kuriame pateikiama, kiek kilometrų keleivis nuvažiavo ir kiek už tai reikia sumokėti bei koks vairuotojas jį vežė. Pastebime, kad “Vilnius veža„ taksi paslaugomis vis dažniau naudojasi tėvai, kurie negali nuvežti savo vaikų į mokyklą, ir patiki tai mūsų įmonei. Mes taip pat jau įsigijome vaikiškas kėdutes ir saugiai galime vežti mažus vaikus“, - dėstė įmonės „Vilnius veža“ vadovas Rolandas Statulevičius.

Tiesa, jis nepasakė, ar kėdutes vaikams ir kitus privalumus gali pasiūlyti tie taksi vairuotojai, kurie važinėja senais automobiliais, o ne ne naujaisiais „Ford C-MAX“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

FU

FU portretas
Brexnia.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių