A. Čekuolis: gyvenimas kelionėje visai kitoks, nei kasdienybėje

Nors Algimanto Čekuolio knyga „Faktai ir šypsenos“ išleista dar kovo mėnesį, pristatyti autorius ją galėjo tik dabar. Žurnalistas sakė labai norėjęs susitikti su kuo daugiau žmonių, tad lankąs ir kuo daugiau knygynų.

„Praėjusią žiemą susižeidžiau stuburą, tai negalėjau daug vaikščioti po pristatymus. Dabar reklama: tai yra labai gera knyga. Vadinu ją pasaulio kronika. Pirmos dvi knygos dalys yra enciklopedinė publicistika, o trečioji – kelionės vadovo įspūdžiai. Tas gyvenimas, kai žmonės keliauja, yra visai kitoks nei kasdienybėje ir mums dažnai nematytas. Mes tik matome atvažiuojantį autobusą ir išvažiuojantį“, - pasakojo A.Čekuolis

Knygynų tinklo „Pegasas“ prekybos centre „Panorama“ surengtoje knygų mugėje A.Čekuolis, prieš pristatydamas savo knygą, kalbėjo ir apie neseniai ažiotažą sukėlusias reklamas, kuriose jis agituoja už Visagino atominės elektrinės statybą. Nuolat paminėdamas, kad jis ne agituoja, o sako faktus, A.Čekuolis susirinkusiai publikai vėl dėstė savo požiūrį.

„Man patinka, kai mane kala prie kryžiaus, po to visuomet mano kalėjai patys lieka prikalti prie kryžiaus“, - sakė vienas žymiausių mūsų šalies žurnalistų.


Šiame straipsnyje: Algimantas Čekuolisknyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Cekuoli

Cekuoli portretas
Keliauk tu dieduk i pensija. Prisidirbai iki ausu.

Siulau

Siulau portretas
Čekuolį reikia į Fukušimą išsiūsti ir ten palikti. Lai džiaugiasi savo atomu.

Egis

Egis portretas
Galetu nuvazuoti i Japonija paziureti ju rektorius Biski radiacijos jam nekenktu
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių