Ženevoje – pasaulinė visureigio „Maserati Levante“ premjera

  • Teksto dydis:

Italų gamintojas „Maserati“ pirmą kartą viešai atskleidė  savo naujojo visureigio „Maserati Levante“ nuotraukas. Didelio išankstinio susidomėjimo jau spėjęs sulaukti „Maserati“ visureigis oficialiai bus pristatytas kovo 3 d. prasidedančioje Ženevos automobilių parodoje. Dinaminėmis ir važiavimo bekele charakteristikomis išsiskiriantis naujasis visureigis išplės dabartinę „Maserati“ sportinių sedanų ir kupė gamą, kurioje yra tokie modeliai kaip „Quattroporte“, „Ghibli“, „GranTurismo“ ir „GranCabrio“.

„Prieš keletą metų pasklidę gandai, kad „Maserati“ ketina žengti į visureigių segmentą, įgavo labai realų pavidalą. Automobilių gerbėjams pirmą kartą atskleistos oficialios „Maserati Levante“ nuotraukos, o jau artimiausiu metu šį visureigį bus galima apžiūrėti gyvai Ženevos parodoje. Iš savo klientų esame sulaukę ne vienos užklausos, kada „Maserati“ visureigį bus galima įsigyti ir Lietuvoje. Dabar jau galime pasakyti, kad mūsų šalį jis pasieks labai netolimoje ateityje“, – teigia „Maserati“ prekės ženklo vadovas Martynas Lukošiūnas.

Naujojo „Maserati Levante“ išvaizdoje nesunkiai atpažįstami šiai markei būdingi bruožai ir išskirtinai itališkas charakteris. Agresyvokos išvaizdos priekyje – naujos formos siaurėjantys žibintai, kurių kraštai susilieja su variklio grotelėmis. Visureigio šonuose galima nesunkiai įžvelgti „Maserati“ dizaino atributus – 3 simetriškas angas priekiniame sparne, dureles su berėmiais stiklais ir logotipą ant galinės kėbulo arkos. Tuo metu siauras bagažinės stiklas ir aptakios formos galinė dalis atspindi galingo automobilio charakterį.

„Maserati Levante“ visureigio važiuoklė suprojektuota taip, kad užtikrintų kitiems „Maserati“ modeliams būdingas važiavimo ypatybes ir nepriekaištingą automobilio suvaldymą esant prastam sukibimui su kelio danga bei važiuojant bekele. Daugelis pažangių funkcijų šio modelio pirkėjams bus prieinama kaip standartinė įranga. Tarp jų – inovatyvi elektroninė pakaba su reguliuojamais amortizatoriais ir pneumatinėmis spyruoklėmis, leidžianti pasirinkti skirtingą visureigio aukštį, visų ratų varančioji sistema „Q4“ ir specialiai šiam visureigiui sureguliuota 8 laipsnių automatinė greičių dėžė. „Maserati Levante“ bus komplektuojamas su benzininiu ir dyzeliniu varikliais, atitinkančiais „Euro 6“ standartą.

Naujasis „Maserati“ visureigis gaminamas Turine, Italijoje įsikūrusioje „Maserati“ gamykloje. Pirmieji „Maserati Levante“ modeliai jau yra nuriedėję nuo konvejerio ir Europos rinkoje turėtų pasirodyti nuo šių metų pavasario.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių