„Žalgirio“ arenoje – įdomus eksperimentas

Kauno „Žalgrio“ arenoje pristatyta naujoji „Renault“ automobilių serija. Ta proga trys žalgiriečiai sudalyvavo išskirtinėje akcijoje ir patikrino, kiek kamuolių gali tilpti į universalių automobilių bagažinę.

Bendrovė „Sostena“ didžiausioje Lietuvos arenoje pristatė Prancūzijos gamintojo „Renault“ modernius ir stilingus universalų serijos „Grandtour“ automobilius. Pristatyme puikavosi naujausi bestseleriai „Clio“, šeimyniniai „Megane“ bei verslo klasės „Talisman“ universalai.

Šie universalūs automobiliai pasižymi ypač didele erdve ir komfortu. „Grandtour“ serijos automobiliuose patogi kelionė garantuota visam ekipažui. Tilps ir visi kelioniniai daiktai, nes šių naujųjų „Renault“ automobilių bagažinės taip pat itin talpios. Tuo galėjo įsitikinti ir trys Kauno „Žalgirio“ žaidėjai – Renaldas Seibutis, Edgaras Ulanovas ir Brockas Motumas.

Automobilių pristatymo metu organizatoriai pakvietė žalgiriečius ir susirinkusius svečius smagiai pažaisti. Pasiskirsčius komandomis reikėjo kuo greičiau įmesti baudas ir tada kamuolius sutalpinti į „Renault“ bagažines. Po intensyvaus žaidimo paaiškėjo, kad geriausiai pasirodė E.Ulanovo komanda, kuri sugebėjo greičiau už kitus sumėtyti baudas. Ši komanda į „Megane“ automobilio bagažinę prikrovė 22 krepšinio kamuolius. Į „Clio“ automobilį R.Seibučio komanda sudėjo 20 kamuolių, o B.Motumo į „Talisman“ bagažinę sutalpino 18 kamuolių.

Pastarasis automobilis iš pristatytų transporto priemonių buvo didžiausias. Paprašius trijų žalgiriečių sutalpinti visus turimus kamuolius į „Renault Talisman“ bagažinę, paaiškėjo, kad organizatoriai jų buvo pasiruošę per mažai. Iš viso į šio automobilio bagažinę tilpo 60 kamuolių ir dar liko laisvos vietos.

Bendrovės „Sostena“ atstovai prisipažino, kad jie buvo pabandę neatlenkę sėdynių užpildyti bagažinę. Tąkart sutalpino 57 kamuolius. Su Kauno „Žalgirio“ žaidėjais norėta išbandyti visas galimybes, todėl sėdynės atlenktos.

„Dabar šį automobilį galės pirkti tie, kurie daug kamuolių su savimi vežiojasi“, – juokavo krepšininkas R.Seibutis. Jis pripažino, kad tokie renginukai jam labai patinka, nes tada gali šiek tiek atsipalaiduoti po sunkių treniruočių.


Šiame straipsnyje: Renaultžalgiriečiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Agnė

Agnė portretas
Na tiesiog kaip saulutė su tais kamuoliais. Jam tinka reklamuoti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių