„Renault“ tęsia elektromobilių gamos plėtrą

  • Teksto dydis:

„Renault Pro+“ pristato du naujus komercinius elektromobilius: gamintojo lengvųjų komercinių automobilių gamą papildė naujieji „Kangoo Z.E.“ ir „Master Z.E.“.

Naujasis „Kangoo Z.E.“ pasižymi nauja akumuliatorių baterija ir nauju varikliu, o jo sukaupiamos energijos atsargos padidėjo daugiau nei 50 proc. ir leidžia nuvažiuoti 270 km, matuojant pagal NEDC metodiką. Taip buvo sukurtas naujas klasės lyderis.

„Master Z.E.“ didžiausiojo Europoje elektromobilių gamintojo „Renault“ patirtį realizuoja didelių furgonų segmente.

Naujos jungliosios funkcijos profesionaliems vairuotojams suteikia galimybę geriau atlikti savo darbus.

„Šis žingsnis yra dar vienas postūmis link „Renault“ lyderystės elektromobilių rinkoje: dvi mūsų modelių gamos naujienos elektra varomų transporto priemonių teikiamus privalumus padaro pasiekiamus platesniam žmonių ratui. „Renault“ yra susitelkusi ties nulinės taršos ateitimi ir mes savo klientams siūlome naujos kartos elektrą naudojančius transporto sprendimus“, - sako Ashwani Gupta – Lengvųjų komercinių automobilių verslo pasaulinėje rinkoje vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eugenijus Grinevičius

Eugenijus Grinevičius portretas
Kadangi automoboliai daugiausiai važinėja dienos metu, tai automobilio paviršių, dienos metu apšviečiamu saulės reikia padengti saulės energija akumuliuojančiais fotoelementais. Gaminama tokiu būdu elektros energija būtu verčiama elektros energija, ir panaudojama sukant automobilio ratus tamsiuoju paros metu-nakti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių