„Renault“ pristato pirmąjį vienos tonos pikapą

  • Teksto dydis:

„Renault“ pristatė ,,ALASKAN" – vienos tonos keliamosios galios pikapą, kuris atskleidžia visiškai naują požiūrį į pikapų segmentą, įskaitant įstabų priekinės dalies dizainą.

Tvirtas ir komfortabilus ,,ALASKAN" žada išskirtinį vairavimo komfortą, kurį sustiprina pažangumo standartus diktuojanti, penkių svirčių galinė pakaba ir tvirtas, uždaro skerspjūvio rėmas. ,,ALASKAN" yra galingas, išmaniai sukurtas automobilis, išskirtines pravažumo savybes suderinantis su geriausia klasėje degalų ekonomija, kurią suteikia po kapotu esantis 2,3 litro darbinio tūrio „Renault dCi“ variklis. Patenkinantis profesionalių klientų poreikius, šis pikapas yra tobulas palydovas laisvalaikiu ar naudojant kasdien. Be to, pasinaudodamas lengvųjų komercinių automobilių sektoriuje sukaupta patirtimi, „Renault“ siūlo platų paslaugų, perdarymų ir priedų asortimentą, kuris patenkina nemažai klientų poreikių.

Po praėjusiais metais Pietų Amerikoje pristatyto „Renault Duster Oroch“, į segmentą įžengusio pusės tonos keliamosios galios pikapo, „Renault“ su ,,ALASKAN" sieja savo globalines ambicijas pikapų rinkoje. Visame pasaulyje ši rinka sudaro penkis milijonus per metus parduodamų automobilių – tai yra daugiau nei trečdalis pasaulinės lengvųjų komercinių automobilių (LKA) rinkos. „Groupe Renault“ Europoje jau 18 metų įsitvirtinęs kaip didžiausias LKA gamintojas, besiplečiantis Pietų Amerikos ir Afrikos rinkose. Dabar jis didina pagreitį su ALASKAN, kuris bus gaminamas trijose gamyklose. ALASKAN prekybos pradžia numatyta stipriose Pietų Amerikoje esančiose pikapų rinkose, kuriose „Renault“ yra ilgus metus dalyvaujantis žaidėjas. Pirmoji šio automobilio rinka yra Kolumbija.

„Šis įstabus pikapas patenkins profesionalių naudotojų ir individualių klientų poreikius visame pasaulyje. Su ,,ALASKAN" „Renault“ komercinius automobilius, kurie yra pirmaujantys regioniniai žaidėjai, padarysime pirmaujančiais pasauliniais žaidėjais,“ - sako Ashwanis Guptas, kompanijos viceprezidentas, pasaulinio lengvųjų komercinių automobilių verslo padalinio vadovas

 

 


Šiame straipsnyje: Renaulpikapasautomobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių