Koncepcinis „BMW X2“ modelis į gatves išriedės 2018-aisiais

  • Teksto dydis:

Paryžiaus automobilių parodoje koncernas BMW pristatė koncepcinį miesto visureigio „BMW X2“ modelį, kuris po kelerių metų papildys ,,BMW X“ serijos gamą. Unikaliu dizainu išsiskiriantis kompaktinės premium klasės automobilis pasiūlys veržlaus važiavimo ypatybių ir praktiškumo derinį.

Koncepcinis „BMW X2“ į vientisą charakteringą formą sujungia viena kitai prieštaraujančias idėjas – dinamišką kupė siluetą ir tvirtą X serijos modelio išvaizdą. Plačios ratų arkos ir 21 colio skersmens ratlankiai, ilga ratų bazė ir iki pat galo besitęsianti stogo linija, trumpos už ratų ašių išsikišusios priekinė ir galinė dalys, į priekį agresyviu kampu palinkę galiniai statramsčiai naujajam „BMW X2“ suteikia dinamišką išvaizdą, o automobilis visą laiką atrodo tvirtai prigludęs prie kelio dangos. Šio modelio stogo liniją užbaigiantis plataus profilio galinis sparnas sustiprina sportiškumo pojūtį.

Ant galinių statramsčių uždėti BMW markės ženkliukai yra tiesioginė nuoroda į istorinius koncerno kupė modelius. Naujos formos galinių durelių lango įlinkis „BMW Hofmeister kink“ yra dar vienas skiriamasis BMW bruožas.

Siaurėjantys priekiniai automobilio žibintai su šešiakampiais apvadais yra įgiję aštresnes formas. Lazerinė žibintų technologija leidžia naudoti itin siauro profilio šviesų juostas, o šių apvadų viduryje įrengtos X formos mėlynos šviesos juostelės tampa nauju akcentu.

„BMW X2“ galinė dalis taip pat atspindi sportišką veržlumą. Siauro profilio galinis stiklas ir platėjanti kėbulo dalis, siaurėjantys L formos galiniai žibintai kuria galingo automobilio įspūdį. Kontrastas tarp ryškios kėbulo spalvos ir apatinės dalies apdailų, taip pat galinėje buferio apdailoje montuojamas numeris atspindi X serijos modelio bruožus. Padangos su giliu raštu simbolizuoja, kad šio modelio galimybės neapsiriboja asfaltuota danga.

BMW atstovai Paryžiaus automobilių parodoje paskelbė, kad kompaktiškus premium klasės „BMW X2“ modelius bus galima įsigyti 2018 m. pradžioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių