Įspėjimas: keičiasi reikalavimai vairuotojams

  • Teksto dydis:

Nuo penktadienio keičiasi leidžiamas važiavimo greitis automagistralėse ir greitkeliuose, nuo balandžio 10-osios draudžiamos dygliuotos padangos.

Lietuvos kelių policijos tarnyba primena, kad ne gyvenvietėse lengvaisiais automobiliais, motociklais ir triračiais nuo balandžio 1 iki spalio 31 dienos automagistralėse leidžiama važiuoti ne didesniu kaip 130 kilometrų per valandą greičiu, greitkeliuose - ne didesniu kaip 120 kilometrų per valandą greičiu. Lapkričio - kovo mėnesiais važiavimo greitis ribojamas labiau.

Nuo balandžio 10 iki spalio 31 dienos draudžiama eksploatuoti transporto priemones su dygliuotomis padangomis. Šiltuoju metų laiku rekomenduojamos vasarinės padangos, pažymi policija. Motorines transporto priemones ir priekabas su vasarinėmis padangomis draudžiama eksploatuoti iki kovo 31 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viskas nauja

viskas nauja portretas
nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes. Navigacija irgi tik orintacinis. Reikia pasidometi kiekvienos salies keliu eismo taisyklemis paciam

Idomu

Idomu portretas
koks gali buti eismo saugumas, kai esi priverstas naudoti ziemines padangas iki kovo 31d., o lauke +10,+12. Prie tokios temperaturos zieminiu padangu naudojimas jau neefektyvus, ir kai slapia - pavojingas.

nieko naujo

nieko naujo portretas
kas cia keiciasi? ogi nieko. Kiekvienais metais tas pats. Tik idomu ka darytu policija su uzsienieciu, kurio navigacija rodo jog Lietuvos automagistrale vaziuoti leidziama 130 km/h, nesvarbu koks metu laikas. Nes pats turiu navigacija igyta Vokietijoje, kirtus bet kurios valstybes siena parodo greicio apribojimu, bei kita eismo taisykliu informacija. Kertant Lietuvos siena toje informacijoje nurodyta automagistraleje vaziuoti ne daugiau 130 km/h. nera nurodyta kokiu metu laiku.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių