Ch. Norrisas turi kuo didžiuotis: „Fiat Ducato“ pelnė laurus

  • Teksto dydis:

Komercinius „Fiat“ automobilius reprezentuojantis legendinis veiksmo filmų aktorius Chuckas Norrisas turi kuo didžiuotis: Londone įvykusios „Transporto apdovanojimai 2017“ („The Motor Transport awards 2017“) ceremonijos metu geriausiu lengvuoju krovininiu automobiliu pripažintas „Fiat Ducato“. Ekspertų komisija įvertino stipriąsias „Ducato“ savybes, kurios suteikia verslui išskirtines eksploatavimo galimybes, užtikrina saugumą ir leidžia sutaupyti lėšų.

Padeda taupyti laiką ir pinigus

„Fiat Ducato“ įvertinimo sulaukė, nes turi itin platų kėbulo tipų asortimentą, kuris leidžia pasirinkti tiek smulkaus, tiek stambaus verslo poreikius atitinkantį automobilį. Taip pat prie apdovanojimo prisidėjo naujoji „Fiat Ducato“ sankaba, stabdžių sistema, stipresni durų vyriai ir sustiprintas kėbulas. Vairuotojams „Ducato“ sankaba tapo komfortiškesnė ir ilgaamžiškesnė. Atnaujinta stabdžių sistema veikia efektyviau, todėl „Ducato“ tapo saugesniu ir geriau valdomu automobiliu. Sustiprintas kėbulas ir stipresni durų vyriai užtikrina automobilio ilgesnį tarnavimo laiką ir sukelia mažiau problemų eksploatacijos metu.

„Šalia to, „Ducato“ aukštas įvertinimas skirtas ir už tai, kad rekomenduojami intervalai tarp techninių aptarnavimų siekia net 50 tūkst. kilometrų. Tai leidžia įmonėms sutaupyti laiko, nes automobilis rečiau aptarnaujamas ir daugiau laiko dirba, bei pinigų, nes retesnis apsilankymas servise reiškia mažesnes išlaidas transporto priemonės priežiūrai. „Fiat Ducato“ neabejotinas pranašumas prieš konkurentus yra kaina ir komplektavimo galimybės, kurios užtikrina, kad automobilis būtų maksimaliai gerai paruoštas darbui“, – sako Andrius Mockaitis, „Fiat“, „Alfa Romeo“ ir „Jeep“ prekės ženklų vadovas Baltijos šalyse.

Talpus ir galintis patenkinti įvairius poreikius

Svarbiausios lengvojo krovininio automobilio savybės – talpumas ir pakrovimo galimybės. Šiuo atžvilgiu „Ducato“ ekspertų komisijos buvo įvertintas dėl savo krovinių skyriaus formos ir tūrio bei universalios važiuoklės.

Komisija „Fiat Ducato“ pagyrė ir už šio automobilio važiavimo savybes, nes jis valdomas kaip paprastas lengvasis automobilis. Pasak A. Mockaičio, tai padeda krovinius nugabenti greitai ir patogiai, o vairuotojui nepavargti net ir dažnai laviruojant miestų gatvėse ar ilgose užmiesčio kelionėse.

Klientų patogumui – itin platus servisų tinklas

Įvertinimo sulaukė ir visas komercinių automobilių padalinys „Fiat Professional“, gaminantis nuo kroviniams gabenti skirto mažojo „Fiat Panda“ iki didžiausio ir šiemet geriausiu pripažinto „Ducato“. „Transporto apdovanojimų 2017“ ceremonijos metu „Fiat Professional“ buvo įvertinti už tai, kad sparčiai plečia automobilių aptarnavimo tinklą, kuris leidžia komercinių automobilių savininkams visus priežiūros reikalus išspręsti greitai ir kokybiškai.

„Fiat Professional“ turi plačiausią servisų tinklą ir Lietuvoje, o esant poreikiui, klientui suteikiame pakaitinį automobilį. Tai padeda mūsų šalies verslininkams turėti mažiau rūpesčių dėl automobilių, o dėmesį labiau sutelkti ties verslu“, – sako A. Mockaitis. „Fiat Professional“ techninio aptarnavimo centrus galima rasti Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, o visai neseniai naujas salonas duris atvėrė ir Marijampolėje.

Stiprybę įrodo pats Chuckas Norrisas

Visai neseniai „Fiat Professional“ veidu tapo legendinis 77-erių metų veiksmo filmų aktorius Ch. Norrisas. Jis reprezentuoti „Fiat“ komercinius automobilius pasirinktas neatsitiktinai. Prieš daugiau nei dešimt metų šis aktorius, filmų prodiuseris ir kovos menų meistras tapo gyva legenda, kai apie jį buvo pradėtos kurti įvairios istorijos. Legendomis apipintas aktorius žaibiškai tapo nenugalimu, nesunaikinamu ir nepalenkiamu personažu, kuriam nebaisūs jokie iššūkiai. Būtent tokią žinutę jis siunčia „Fiat Professional“ vardu, nes šio gamintojo gamoje galima rasti pačių įvairiausių modelių, kurie susitvarkys su bet kokiomis jiems skirtomis užduotimis, jie yra ilgaamžiai ir patikimi.

Lietuvoje – populiariausias savo klasėje

„Jau dvejus metus iš eilės „Ducato“ yra populiariausias lengvasis komercinis automobilis Lietuvoje. 2016-iais metais kas penktas naujas Lietuvoje nupirktas šios klasės automobilis buvo „Fiat Ducato“. Pasitikėjimą šiuo automobiliu įrodė ir Sveikatos apsaugos ministerija, kuri įsigijo 24 „Ducato“ furgonus. Pastarieji tapo greitosios pagalbos automobiliais, kuriems itin svarbus patikimumas ir kokybė“, – teigia A. Mockaitis.

Prieš trisdešimt šešerius metus „Fiat Ducato“ tapo pirmuoju lengvuoju krovininiu automobiliu, kuris varomas priekiniais ratais. Per visą modelio istoriją buvo pagaminta daugiau nei 10 tūkst. „Ducato“ variantų, o parduodamas jis daugiau nei 80 šalių visame pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių