BMW ir „Mercedes“ 2014 metais džiaugėsi naujais rekordais

  • Teksto dydis:

Vokietijos automobilių gamintojos BMW ir „Mercedes“ 2014 metais ir vėl – ketvirtus metus iš eilės – pasiekė naujus pardavimų rekordus.

BMW pranešė pardavusi rekordinius 2,118 mln. BMW, „Mini“ ir „Rolls-Royce“ markių automobilių, 7,9 proc. daugiau negu metais anksčiau.

„Džiaugiuosi, kad mums pavyko pasiekti užsibrėžtą tikslą 2014 metais parduoti daugiau kaip 2 mln. transporto priemonių. Tai naujas BMW grupės rekordas“, - pareiškė grupės pardavimų ir rinkodaros direktorius Ianas Robertsonas (Ajenas Robertsonas).

Apie „didžiausius pardavimus įmonės istorijoje“ pranešė ir „Daimler“ priklausanti „Mercedes-Benz“.

„Mercedes-Benz“ pardavimai pernai padidėjo 12,9 proc. iki 1,65 mln. vienetų.

„Mercedes-Benz“ eina sėkmės keliu. Didžiausi pardavimai mūsų įmonės istorijoje rodo, kad mūsų produktų strategija yra vaisinga“, - pareiškė įmonės vadovas Dieteris Zetsche (Diteris Cetšė).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Nebūk žioplys: Jei matai, kad viršūnėlės (elitas) kariauja su šaknelėmis (visais kitais), atimdami iš visų kitų valstybės paramą (pensijas senatvėje ir invalidumo atveju, medicininį aptarnavimą ir t.t.), bent jau nustok tikėti viršūnėlių skleidžiama reklama ir būti žiopliu: 1. Netikėk, kad esi toks išskirtinis, specialus ir retas, jog gali gauti šeimoje viską, ką tik nori, naudodamas psichologinį smurtą ir manipuliavimą (nekalbėjimą, šantažą, skandalus ir nuolatinius rėksmingus reikalavimus). Dabar visi šitas štučkas žino ir jų vengia. Rizikuoji sergančioje visuomenėje likti be šeimos, o tai yra labai pavojinga (žiūrėk čia). 2. Netikėk, kad kapitalizmo atveju reikia dirbti tik sau, kad galima tik viską imti iš giminių, bendradarbių ir klientų ir niekuo jiems neatlyginti. Rizikuoji visai prarasti reputaciją, todėl likti sergančioje visuomenėje be darbo, verslo ir be giminių paramos. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių