„Wizz Air“ skelbia 20 proc. nuolaidą skrydžiams

  • Teksto dydis:

Žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ skelbia vieną dieną truksiantį skrydžių bilietų išpardavimą ir suteikia 20 proc.* nuolaidą visų skrydžių bilietams, kurių rezervacijos bus atliktos šiandien, liepos 27 dieną, iki vidurnakčio.

„Džiaugiamės galėdami nustebinti savo klientus su specialia 20 proc.* nuolaida skrydžiams įsigyti. Suteikiame jiems galimybę keliauti dar mažesnėmis kainomis ir vykti vienu iš mūsų 450 maršrutų, – sako „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘as. – Taip pat, raginame savo klientus paskubėti atlikti užsakymus, kadangi šis 20 proc.* nuolaidos pasiūlymas galioja tik iki liepos 27 dienos vidurnakčio.“

Iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos – „Wizz Air“ šiuo metu siūlo 33 maršrutus į 14 šalių bei suteikia patogų susisiekimą verslo ir laisvalaikio keliautojams tiek Europoje, tiek už jos ribų. Skrydžiai naujausia aviakompanijos kryptimi, kuri sujungs Vilnių su Nica Prancūzijoje, bus pradėti vykdyti nuo rugpjūčio 3 dienos.

Nuo spalio mėnesio „Wizz Air” startuos su ypač laukiamais žemų sąnaudų maršrutais iš Vilniaus į Reikjaviką Islandijoje ir Barį Pietų Italijoje. Taip pat nuo kitų metų sausio mėnesio oro linijų bendrovės orlaiviai kils į Prancūzijoje esančią „Alpių sostinę” Grenoblį.

* 20 proc. nuolaida taikoma bilietų kainoms, įskaitant mokesčius, privalomą rinkliavą ir vieną mažą salono bagažą. Nuolaida taikoma ir galioja tik naujoms rezervacijoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių