„Wizz Air“ penkerių metų jubiliejus Lietuvoje: ką pavyko nuveikti?

  • Teksto dydis:

„Wizz Air”, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, švenčia 5 metų veiklos jubiliejų Lietuvoje – pirmasis kompanijos orlaivis iš Vilniaus pakilo 2011 metų balandžio 16 dieną. Nuosekliai augdama, kompanija per 5 metus Lietuvoje jau pasiekė įspūdingų rezultatų bei pervežė daugiau kaip tris milijonus keleivių.

„Esame laimingi, švęsdami šį penkerių metų veiklos jubiliejų Lietuvoje. Nuo pat 2011 metų, kai iš Vilniaus į orą pakilo pirmasis „Wizz Air“ lėktuvas, jau pervežėme daugiau kaip 3 milijonus keleivių, kurie turėjo galimybę keliauti mūsų mažų sąnaudų skrydžiais. Nuolat plečiant skrydžių žemėlapį, šiandien Lietuvos keliautojai viename iš trijų oro uostų gali rinktis 25 kryptis, kuriomis keliauti su malonumu kviečia draugiška ir besišypsanti mūsų įgula”, - teigia „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘as.

„Wizz Air“ yra pirmaujanti oro linijų bendrovė Tarptautiniame Vilniaus oro uoste. Kompanija čia bazuoja keturis orlaivius bei turi 147 darbuotojus, kurie užtikrina aukščiausią paslaugų kokybę kiekvieno skrydžio metu. Nuo šių metų kovo mėnesio „Wizz Air“ pradėjo skrydžius iš Kauno ir Palangos oro uostų.

„Per penkerius partnerystės su „Wizz Air“ metus smarkiai išplėtėme savo bendradarbiavimą – dabar aviakompanija keleivius skraidina 28 kryptimis iš visų trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno bei Palangos, ir jau yra paskelbusi ateinančio žiemos sezono planus, kuriuose numatyta dar daugiau naujų maršrutų. Džiaugiamės šiuo drauge pasiektu rezultatu ir išplėstomis lietuvių kelionių galimybėmis“, – sako Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Avialinijų kompanija iš trijų Lietuvos oro uostų siūlo 28 maršrutus į 14 skirtingų šalių, tad nuolatinė plėtra dar kartą patvirtina „Wizz Air“ ilgalaikius įsipareigojimus Lietuvai stiprinti turizmo bei aviacijos industrijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dai

Dai portretas
Sveikinimai - daugiau skrydZiu is Kauno i vidurio Anglija (pvz Birmingham, Bradford) butu sveikintina
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių