„Wizz Air“ paskelbė 2017 m. vasaros skrydžių tvarkaraštį

  • Teksto dydis:

Didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ paskelbė savo vasaros skrydžių tvarkaraštį. Naujausi aviakompanijos maršrutai nuo šiol jungia Lietuvą su saulėtuoju Bariu Italijoje ir Nica Prancūzijoje. Nuo spalio 31 dienos oro linijų bendrovės lėktuvai kils į magiškąjį Reikjaviką Islandijoje, o nuo kitų metų rugsėjo 18 dienos – į Lenkijos sostinę Varšuvą.

„Džiaugiamės galėdami pristatyti „Wizz Air“ vasaros skrydžių iš Lietuvos tvarkaraštį. Mūsų vis augantis maršrutų tinklas iš trijų Lietuvos oro uostų dabar apima ir tokias patrauklias kryptis kaip Baris, Nica, Reikjavikas bei galiausiai – Varšuva, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘s. – Esame tikri, kad mūsų klientai mėgausis kelionėmis į šiuos miestus bei mūsų skrydžiais.”

Be naujų maršrutų, „Wizz Air“ ir toliau vykdo savo populiarius žemų sąnaudų maršrutus iš visų trijų Lietuvos oro uostų – keleiviai ir toliau gali pasirinkti tokias patrauklias kryptis kaip Londono Lutono oro uostas, Barselona, Kutaisis, Larnaka ir Tel Avivas.

„Wizz Air“ šiuo metu siūlo 32 maršrutus į 15 šalių iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų. Ateinančio vasaros sezono bilietus jau dabar galima įsigyti svetainėje wizzair.com, vieno bilieto kaina prasideda nuo 19,99 Eur.

Taip pat, „Wizz Air“ savo klientams primena, kad 2017 m. liepos 14–rugpjūčio 17 d., dėl rekonstruojamo Vilniaus oro uosto kilimo ir tūpimo tako, visi „Wizz Air“ skrydžiai iš Vilniaus bus perkelti į Kauno oro uostą. Nuo rugpjūčio 18 dienos aviakompanijos skrydžiai bus ir vėl vykdomi iš Vilniaus oro uosto.

 

Naujausios „Wizz Airkryptys iš Vilniaus

 

Kryptis

Dienos

Pradžia

Kainos nuo

Nica

Trečiadienis, sekmadienis

Skrydžiai jau vykdomi

24,99 Eur

Baris

Pirmadienis, penktadienis

Skrydžiai jau vykdomi

24,99 Eur

Reikjavikas

Pirmadienis, penktadienis

Spalio 31 d.

24,99 Eur

Grenoblis

Šeštadienis

Sausio 14 d.

(2017 m.)

59,99 Eur

Varšuva

Pirmadienis, trečiadienis, penktadienis, sekmadienis

Rugsėjo 18 d. (2017 m.)

19,99 Eur


 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių