Futbolo čempionato rezultatus „Wizz Air“ skelbs skrydžio metu

  • Teksto dydis:

Didžiausi Europos futbolo čempionato aistruoliai nuo šiol net ir skrydžio metu galės sužinoti naujausius vykstančių rungtynių rezultatus. Tokią galimybę savo keleiviams skrendant net ir 11,5 km aukštyje užtikrins didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“. Keleivius apie skrydžio metu vykstančių rungtynių rezultatus pilotai informuos po pirmojo kėlinio ir pasibaigus rungtynėms.

Naujausią informaciją su vykstančio mačo rezultatais pilotams perduos oro linijų operacijų valdymo centras iš biuro, esančio Budapešte. Žinutės pilotus pasieks per orlaivių ryšių adresavimo bei pranešimo sistemą (ACARS). 

Tie futbolo gerbėjai, kurie nenorės išgirsti naujausių rezultatų bei rungtynes norės peržiūrėti vėliau, galės iš anksto tam pasiruošti, kadangi keleiviai bus įspėjami apie netrukus nuskambėsiantį futbolo mačo rezultatų atnaujinimą.

„Itin atidžiai čempionato rezultatus sekantiems mūsų klientams nebereikia specialiai derinti savo kelionių tvarkaraščio ar ieškoti kompromisų. Realus rezultatų atnaujinimas užtikrins, kad mūsų keleiviai naujausią informaciją sužinos ir 11,5 km aukštyje, tad galima drąsiai keliauti verslo reikalais, atostogauti ar pažiūrėti mėgstamos komandos rungtynių Prancūzijoje“, – sako „Wizz Air“ komunikacijos vadovė Tamara Vallois.

Iš 24 šalių, dalyvaujančių čempionate, „Wizz Air“ skrydžius vykdo iš 19-os valstybių bei turi  bazes penkiose iš jų. Aviakompanija puikiai žino, ką reiškia komandinė dvasia ir vienybė, tad kai tik įmanoma, oro linijų bendrovė remia futbolo sirgalius, organizuodama specialius skrydžius į ir iš Prancūzijos, kad fanai spėtų laiku pamatyti savo palaikomos komandos žaidimą bei grįžtų namo atgal iškart po rungtynių. Su kompanijos „A320“ lėktuvu į rungtynes taip pat keliauja ir Vengrijos nacionalinė futbolo komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių