„Wizz Air“ ieško naujų darbuotojų

  • Teksto dydis:

Šiemet jau įdarbinusi beveik 500 naujų žmonių „Wizz Air“, oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, neketina sustoti.

Avialinijų kompanija siūlo galimybę tapti aviacijos dalimi, prisijungiant prie orlaivių palydovų komandos.

„Mes tikime, kad žmonės yra tie, kurie keičia pasaulį. Būtent todėl labai didžiuojamės turėdami nuostabią orlaivių įgulą, kuri yra ne tik puikiai apmokyti profesionalai ir saugumo ekspertai, bet ir išskirtiniai komandos nariai, kuriuos sieja aistra aviacijai. Vertindami įgulos narių pasiekimus siūlome jiems konkurencingą darbo užmokestį, o geriausius visuomet pastebime ir suteikiame galimybę kopti karjeros laipteliais. Nuolat plėsdami savo žemų sąnaudų tinklą visuomet laukiame naujų talentų, norinčių prisijungti prie „Wizz Air“, – sako „Wizz Air“ veiklos operacijų vadovas Diederikas Penas.

Nuo pat pirmojo skrydžio 2004 m. iš Katovicų, „Wizz Air“ toliau užtikrintai plečia žemų sąnaudų skrydžių tinklą bei didina pervežtų keleivių skaičių. Siekdama išlaikyti stabilų verslo augimą oro linijų kompanija į savo aukščiausio lygio komandą skrydžiuose ir ant žemės nuolat stengiasi įdarbinti tiek patyrusius profesionalus, tiek entuziazmo kupinus talentus.

Siekdama parodyti savo pasiryžimą populiarinti orlaivių palydovų profesiją „Wizz Air“ visas skrydžių palydovų atsakomybes ir laisvalaikį, atrankos proceso bei treniruočių detales įamžino savo pirmajame vaizdo klipe.

Atviras pozicijas ir galimybes prisijungti prie profesionalaus, jaunatviško ir entuziastingo „Wizz Air“ kolektyvo galima rasti wizzair.com/career.

Šiais metais „Wizz Air“ jau įdarbino beveik 500 darbuotojų – dabar bendrovės komandą sudaro daugiau nei 2 800 profesionalų. Iš jų net 1 700 žmonių darbuojasi orlaivių įgulose 25-iose bazėse Centrinėje ir Rytų Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių