„Wizz Air“ gelbėja nuo „Ryanair“ nukentėjusius keleivius

  • Teksto dydis:

Oro linijų bendrovė „Wizz Air” paskelbė specialias sumažintas kainas visiems keleiviams, nukentėjusiems dėl „Ryanair“ sprendimo – aviakompanija atšaukia visus savo planuotus skrydžius iš Ukrainos.

Nukentėję „Ryanair“ keleiviai gali rezervuoti „Wizz Air“ bilietus Kijevo ir Lvovo maršrutais specialiomis kainomis.

Keleiviai, kurių „Ryanair“ skrydžių rezervacijos iš Kijevo į Londono Stanstedo oro uostą ar Eindhoveną ir iš Lvovo į Berlyno Šėnefeldo oro uostą ar Vroclavą buvo atšauktos, bilietus specialiomis kainomis gali užsisakyti čia arba paskambinę į „Wizz Air“ skambučių centrą. Tiesa, „Wizz Air“ kelionės metu būtina su savimi turėti originalios rezervacijos dokumentą.

„Wizz Air“ dar kartą pabrėžia savo įsipareigojimą Ukrainai, siūlydama keleiviams galimybę pasinaudoti specialiomis „išsigelbėjimo“ kainomis, – sako „Wizz Air“ komercijos vadovas George'as Michalopoulosas. – Mūsų aviakompanija jau devynerius metus vykdo savo veiklą Ukrainos rinkoje bei toliau tęsia žemų sąnaudų skrydžių rinkos auginimą šalyje. Jau nuo rugpjūčio mėnesio Kijeve bazuosime antrąjį orlaivį, taip pat vėl atnaujinome savo paslaugas ir Lvovo, tad šiais metais savo Ukrainos skrydžių tinklą papildysime iki 21 maršruto.“

Aviakompanija Ukrainos rinkoje yra žemų sąnaudų skrydžių pionierė. 2017-aisiais metais bendrovė atnaujino savo veiklą iš Lvovo, pristatydama naujausias kryptis į Vroclavą ir Berlyną bei paskelbė apie savo Kijevo bazės plėtros planus – rugpjūtį bus pradėtas bazuoti antrasis orlaivis „Airbus A320“ bei pakils lėktuvai 5 naujomis kryptimis. Šiuo metu „Wizz Air“ siūlo 21 kryptį į 8 šalis iš Lvovo bei Kijevo oro uostų.


Šiame straipsnyje: Wizz AirskrydžiaiUkraina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių