„West Express“ parduos „Kidy Tour“ kelionių už 5 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Kelionių organizatorius „Kidy Tour“ pasirašė sutartį ir pradeda bendradarbiauti su viena didžiausių turizmo agentūrų Baltijos šalyse „West Express“. Planuojama, kad per trejus metus „West Express“ parduos „Kidy Tour“ kelionių už 5 mln. eurų.

Prieš pusantrų metų veiklą pradėjęs „Kidy Tour“ Lietuvoje jau sudarė 166 sutartis su įvairiomis kelionių agentūromis ir kelia ambicingus augimo tikslus. Šiemet „Kidy Tour“ planuoja parduoti apie 15 000 kelionių paketų į Turkijos ir Egipto kurortus – du kartus daugiau nei praėjusiais metais.

„Siekiame, kad mūsų kelionės būtų prieinamos kuo didesniam vartotojų skaičiui, todėl nuolat plečiame agentūrų tinklą ir esame atviri bendradarbiavimui. „West Express“ visoje Lietuvoje turi net 18 biurų, kuriuose dirba tikri savo srities profesionalai, siūlantys atsakingai parengtus, patikrintus bei kokybiškus kelionių maršrutus“, – sako Kristina Prieskienytė, „Kidy Tour“ pardavimų vadovė.

Šiemet užsienyje atostogaujančių lietuvių – kur kas daugiau nei ankstesniais metais. 2017 m. per balandį ir gegužę į populiariausią Turkijos kurortą Antaliją užsakomaisiais skrydžiais iš Vilniaus oro uosto išskrido 31 200 žmonių – 18 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu 2016 m. Per visą sezoną 2016 m. užsakomaisiais skrydžiais į Antaliją išvyko 60 904 žmonės.

„Augant keliautojų srautams, žmonės pasiūlymų pirmiausia ieško būtent kelionių agentūrose. Be jokios abejonės, kelionės planavimas internetu atveria didesnes galimybes keliauti savarankiškai, tačiau dažnai pastebima, kad būtent jau organizatorių suformuoti kelionių paketai yra ne tik kokybiškesni, bet ir pigesni nei tas pačias paslaugas užsakant atskirai“, – sako K. Prieskienytė.

Pasak K. Prieskienytės, atostogautojai į kelionių agentūras kreipiasi dėl skirtingų priežasčių. Viena jų – kokybės užtikrinimas, kadangi kelionių agentai dažnai patys būna aplankę siūlomus viešbučius, išbandę kelionių organizatorių paslaugas, todėl klientui gali suteikti profesionalią konsultaciją. Kita priežastis – tai optimalus kainos ir kokybės santykis. Pavyzdžiui, kaina dviem asmenims, užsakant internetu atskirai skrydį į Turkijos Viduržemio jūros regioną, pervežimą ir viešbutį, yra bent 200 eurų didesnė, nei perkant kelionės paketą bet kurioje kelionių agentūroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių