„Vyšnia“ šturmuoja pietinę Klaipėdą

Linksmybių atokiau nuo miesto centro pasigendantiems klaipėdiečiams – geros naujienos. Garsaus sunkiaatlečio Ramūno Vyšniausko restoranų tinklas plečiasi ir atsinaujina. Šiandien prekybos centre BIG 2 duris atveria ketvirtoji "Vyšnia", kurioje laukiami sporto ir gardaus maisto už mažiausią kainą mėgėjai.

Iki šiol restoranai "Vyšnia" veikė tik Klaipėdos centre. Pačių klaipėdiečių pageidavimu, dar vienas baras įsikūrė ir pietinėje miesto dalyje.

Krepšinio, futbolo ir kitų sporto šakų aistruoliai į ketvirtąją "Vyšnią" rinksis ne tik skaniai pavalgyti, bet ir stebėti rungtynių.

Maža to, nuo penktadienio restoranų tinklas "Vyšnia" savo lankytojus pasitinka gerokai atsinaujinęs – prie komandos prisidėjęs vienas geriausių Klaipėdos virtuvės šefų Edgaras Jerumbauskis suvienodino visų kavinių meniu.

R.Vyšniauskas pasakojo, kad Londono restoranuose stažavęsis profesionalas sudarė valgiaraštį, į jį įnešdamas naujų skonių. Nepaisant to, kokybiškas maistas išliks už "vyšniškas" kainas.

"E.Jerumbauskis – jaunas, bet patyręs šefas, neseniai grįžęs iš Londono ir kupinas idėjų. Neabejoju, kad jo sukurtas restorano meniu nustebins daugelį", – akcentavo restoranų šeimininkas.

Niekur nedings ir kaskart vis skirtingi dienos pietūs – sriuba tekainuos vieną eurą, o antras patiekalas – 1,90 euro.

Kiti nuolatiniame meniu esantys patiekalai – mėsainiai, kepsniai, tortilijos, makaronai, įvairios salotos ir sriubos, užkandžiai, valgiai vaikams kaip visada bus pigesni nei bet kur kitur.

Maisto pasirinkimas bus išties didelis – skonio gurmanai galės paragauti ir Benedikto kiaušinių. Kaip ir visose "Vyšniose", klaipėdiečiai toliau mėgausis sicilietiška EPOS kava.

Pasak R.Vyšniausko, į sporto renginius ir rungtynes orientuota ketvirtoji "Vyšnia" išsiskirs ir savo interjeru. Senamiestyje esantis pirmasis baras dvelkia literatūrine dvasia, o apsilankę naujajame klaipėdiečiai iškart pajaus sporto atmosferą.

Liūdna tikrai nebus.

"Uostamiesčiui trūksta tokių vietų, ypač toliau nuo centro. Dažnai iš savo lankytojų sulaukdavome klausimų, feisbuko laiškų su prašymais atidaryti "Vyšnią" pietinėje miesto dalyje. Taip ir padarėme. Liūdna tikrai nebus. Ne tik mėgausimės kokybišku maistu, kuriam skiriame ypač didelį dėmesį, bet ir organizuosime įvairius su sportu susijusius renginius", – sakė R.Vyšniauskas.

Nepamiršti bus ir mažieji klaipėdiečiai. Kol tėvai vakaros, vaikai pramogaus, žais įvairius sportinius žaidimus, švęs gimtadienius specialiai jiems įrengtoje vietoje – "Baltosios varnelės" vaikų kampe.

Klaipėdos prekybos ir pramogų centre BIG 2 (Taikos pr. 141) įsikūręs baras ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais veiks iki ryto. Likusiomis dienomis – nuo 10 iki 22 val.

Beje, R.Vyšniauskui keturios "Vyšnios" – ne riba. Restoranų tinklas toliau plėsis Klaipėdoje ir greitai savo lankytojus pakvies į dar vieną, jau penktąją kavinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bendraukime

Bendraukime portretas
Viesoje vietoje reikia bendrauti, o ateiti paesti.Uztenka pavalgyti.Paesti galima ir namuose.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Kainos vis auga,o kokybė ir vietos kavinėje labai jau nekokios.

Anonimas

Anonimas portretas
Su lyg kiekviena vyšnia kaina prie meniu padidėja :D
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių