„Vilniaus prekybos“ grupės įmonės turės valdybas

  • Teksto dydis:

Viena didžiausių Baltijos šalių bendrovių "Vilniaus prekyba" tobulina korporatyvinį valdymą - visos pagrindinės grupės įmonės turės po valdybą, rašo "Verslo žinios".

Šiuo metu keičiasi keturių grupei priklausančių įmonių valdymo modelis: mažmeninės prekybos bendrovės "Maxima grupė", jai priklausančios "Maxima LT", buities prekių įmonės "Ermitažas" ir "Maximos" franšizę valdančios "Franmax".

"Manome, kad didesnis patronuojančiųjų bendrovių vadovų ir valdybų narių įsitraukimas į verslo valdymo procesus padės verslo įmonėms operatyviau iškelti problemas ir pagreitins sprendimų priėmimą", - teigia "Vilniaus prekybos" valdybos pirmininkė ir generalinė direktorė Raimonda Kižienė.

Pagrindiniai pokyčiai turėtų būti įgyvendinti iki metų galo. Kaip rašoma bendrovės pateiktame komentare, pertvarkos imtasi remiantis vaistinių tinklus valdančios bendrovės "Euroapotheca" ir šiemet iš susijusių bendrovių perimtos prekybos centrų valdymo bendrovės "Akropolis Group" patirtimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyventoja

Gyventoja portretas
Reikia netik valdyba bet kad darbuotojai dirbtu patogiau.lengviau ir gautu atlyginima o ne pašalpa kaip daugelis vadina dabartini atlyginima
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių