„Versli Lietuva“ naujiems parodų stendams žada išleisti iki 2,7 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Eksporto skatinimo agentūra „Versli Lietuva“ pasirinko 3 įmones, kurios suž beveik 2,7 mln. eurų sukurs ir įrengs tarptautinėms parodoms skirto jungtinio stendo koncepciją bei sukurs ir įrengs 50 tokių stendų.

„Mes perkame čia keletą dalykų – stendo dizainą, kad pateiktų pagal mūsų labai aiškiai išdėstyto nacionalinio identiteto pristatymo koncepciją. Kitas dalykas yra stendo pastatymas užsienio šalyje, nes iš tiesų didžioji pinigų suma eina išpildymui“, – BNS sakė „Verslios Lietuvos“ Eksporto departamento direktorius Aivaras Knieža.

Preliminarios trejų metų trukmės sutartys balandžio 1-ąją pasirašytos su trimis tiekėjais – bendrovėmis Ekspozicijų centras, „Ekspobalta“ ir „Ekspoera“, vėliau iš jų bus pasirinktas tiekėjas konkretiems užsakymams. Preliminari sutarčių vertė  –  2,662 mln. eurų.

„Tai nereiškia, kad visą tą sumą išnaudosime, nes čia nurodome tik maksimalią sumą, už kurią pirksime, pagal tai mes atsirinkome pačius tiekėjus“, – sakė A. Knieža.

„Tai yra 50 nacionalinių stendų – sakyčiau, ta suma net nėra labai didelė“, – teigė jis.

Stendų parodoms kūrimas iš dalies bus finansuojamas Europos Sąjungos (ES) lėšomis, o „Versli Lietuva“ dengs iki 70 proc. projekto išlaidų.

Pasak A. Kniežos, „Versli Lietuva“ šiemet užsienyje yra suplanavusi surengti 13 ekspozicijų, o per trejus metus – apie 50. Naujuosius stendus parodose bus galima išvysti jau šį rudenį.


Šiame straipsnyje: Versli Lietuvaparodų stendai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ką jie ten nuotraukoj kulėmis trinasi ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių