„Valenčio“ gaminiai liks tik vaistinėse

  • Teksto dydis:

Lietuvos kapitalo farmacijos grupei „Valentis Capital“ priklausanti prekybos bendrovė „Valentis Pharma“ stabdo regioninių atstovų veiklą šalyje, o produkciją palieka tik vaistinėse. Po Specialiųjų tyrimų tarnybos pradėto tyrimo, įmonė teigia, kad gali patirti apie 1 mln. eurų žalos.

„Atsižvelgdami į pritaikytus procesinius sprendimus mūsų kolegų atžvilgiu, esame priversti neribotam laikui  stabdyti veiklą regionuose. Visuomet buvom ir toliau išliksime atviri visoms valstybės institucijoms, nepaisant ir patiriamų nuostolių. Nuo šiol visa bendrovės veikla bus vykdoma iš centrinio biuro, Kaune“, - pranešime spaudai sakė „Valentis Pharma“ vadovas Vaidotas Deveikis.

„Valentis Pharma“ regioninės atstovybės, kurių kai kurie darbuotojai įtariami kyšių davimu, veikė visoje Lietuvoje.

„Pritaikyti procesiniai sprendimai jiems, užkerta galimybę bendrovei tęsti veiklą per atstovus regionuose“, - sakė V.Deveikis.

„Valentis pharma“ dirba 30 darbuotojų, pagrindinė bendrovės veikla yra prekyba bendrovės „Valentis“ produkcija. „Valentis Capital“ taip pat valdo farmacijos gamintoją „Valentis“, kuri turi gamyklą Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių