V. Vasiliauskas: palūkanas didinančiam „Swedbank“ reikia mokytis komunikavimo

  • Teksto dydis:

Dalies paskolų palūkanas nuo 2015 metų didinantis "Swedbank" tikriausiai elgiasi teisėtai, tačiau tai nebuvo tinkamai pristatyta klientams, teigia Lietuvos banko valdybos pirmininkas.

Portalo vz.lt teigimu, Vitas Vasiliauskas teigė, kad centrinis bankas nagrinėja šį atvejį - "Swedbank" norėjo išduoti daugiau paskolų litais, todėl taikė labai palankią kainodarą, o įvedus eurą, jų palūkanos didės.

"Su teisiniais aspektais tikriausiai viskas yra gerai, tačiau mano galva buvo neteisinga šio produkto komunikacija. Mums dar reikia mokytis komunikavimo su klientais", - V.Vasiliauską cituoja vz.lt.

"Swedbank" klientus informavo, kad pagal "Prime" kainodarą litais išduotas paskolas keičiant į eurines, jų palūkanų bazė išaugs maždaug 1 procentiniu punktu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tony Belly

Tony Belly portretas
GARANTIJA patikos paskola   Ar bandėte gauti paskolas iš bankų be sėkmės? Skubiai reikia pinigų, išeiti iš skolų? Reikia pinigų plėsti arba įsteigus savo verslą? Mes suteikiame kietieji pinigines paskolas ir kas kitų rūšių paskolų, su palūkanų norma svyruoja nuo 3% - 5%. Mes suteikiame paskolas, šalies mastu, pradedant nuo 1,000.00 iki 100 milijonų USD / svarų / eurų. Mes finansuoti 100% ir su 75% -85% nuo turto įsigijimo LTV, Atsakyti į šį e-mail: gtloans@live.com   Linkėjimai Tonis Pilvo

carren ben

carren ben portretas
Ar jums reikia paskolos? Ar jūs verslo žmogus, ar moteris, ir jums reikia paskolą padidinti savo verslą ?? Ar jums reikia kapitalo pradėti verslą? Nepriklausomai nuo jūsų paskola problemos gali būti, čia ateina jūsų pagalbos, nes mes siūlome paskolas tiek privatiems asmenims ir įmonėms, esant žemoms ir prieinamą palūkanų norma. Susisiekite su mumis šiandien (carrenbenfirm@outlook.com arba carrenbenfirm@gmail.com) gauti savo paskolą šiandien.

elijah roland

elijah roland portretas
Labas Prašyti greitas ir patogus paskolos atsiperka sąskaitas ir pradėti naują finansavimo savo projektus vienu pigiausių palūkanų norma 3%. Ar susisiekti su mumis šiandien per: elijahloanfirm@outlook.com su paskolos suma, kurios reikia, nes mūsų minimalus paskolos pasiūlymas yra 1,000.00 bet paskolų suma pasirinkimas. Aš esu sertifikuota, registruotų ir teisėtas skolintojui. Jūs galite susisiekti su manimi šiandien, jei jus domina gauti šią paskolą Paštas: elijahloanfirm@outlook.com J. Elijas Roland
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių