Uždraudus alkoholio reklamą, kliuvo ir pieno barui

  • Teksto dydis:

Nuo šių metų pradžios įsigaliojo visiškas alkoholio reklamos draudimas, o to padarinius jau pajuto ir su tuo nesusiję sektoriai.

Vienas tokių pavyzdžių – pusryčių baras „Pienas ne vienas“, rašo „Verslo žinios“.

Jo įkūrėja Gintarė Pečkytė pasakoja, kad nuo sausio socialiniame tinkle „Facebook“ nebuvo patvirtinta beveik nė viena jų mokamos reklamos žinutė, nors čia keliamos nuotraukos, kuriose tiesiogiai rodomas pienas, sausi pusryčiai, kalbama apie akcijas.

„Po kiekvienos atmestos reklamos gauname pranešimą, kad pažeidžiame net kelis įstatymus. Pirma, reklamuojame alkoholį jaunesniems negu 20 metų žmonėms, nors mūsų tikslinė auditorija yra 17-23 metų jaunimas, antra, neva skatiname gerti alkoholį. Net ir parašius apeliaciją, į tai nebuvo atsižvelgta, reklamos toliau netvirtinamos. Numanome, jog to priežastis, kad sausų pusryčių „Facebook“ puslapio paskirtį esame pasirinkę kaip baro. Išeina, kad, uždraudus alkoholio reklamą, draudimas suveikė ir pieno reklamai“, – sako G. Pečkytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Safyras

Safyras portretas
Nieko nuostabaus : kai tiek daug žmonių vertina tik anglų kalbą, tai tada jau nesupranta lietuviškų žodžių prasmės...O ir maisto produktų kainos taip išaugo, jog apie sveiką maistą galėsime tik pasvajoti... Todėl ir reklamuojami visur vaistai, nes valgyti ir gerti ...yra nesveika...

VLD

VLD portretas
O Veryga leido piena gerti? Nes kai kurie isgerus stikline pieno kaifoja. Tauta prasigerusi nuo 1 metu amziaus iki senivo. O chia BARAS pasivadinkite Pieno stolovke. gal ijems praeis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių