„Top Sport“ apgaudinėja klientus?

Pasaulio futbolo čempionatas pritraukė ir lažybininkų dėmesį. Tačiau pastačiusieji, kad finale pirmasis įvartis bus įmuštas galva, nieko nepeš. Lažybų organizatoriai aiškina, nors įvartis įmuštas galva, tačiau jis skriejo į savus vartus, todėl laimėjimas nepriklauso.

Neatgauna pinigų

"Kauno dienai" kaunietis Algimantas skundėsi, kad iš lošimų bendrovės "Top Sport" negali atgauti pastatytų pinigų. Vyras statė, kad Pasaulio futbolo čempionate pirmasis įvartis bus įmuštas galva. Jo spėjimas pasitvirtino. Tiesa, kamuolys įskriejo į savus vartus. Dėl to, "Top Sport" panaikino faktą, kad įvartis įmuštas būtent galva.

"Noriu pranešti apie "Top Sport" sukčiavimą, – taip savo pasakojimą pradėjo kaunietis. – Jie siūlė statymą, kad Pasaulio futbolo čempionate pirmas įvartis bus įmuštas galva. Taip ir atsitiko, bet nė vienas žmogus, įskaitant ir mane, negavo išmokos, nors kroatų žaidėjas Mario Mandziukičius į savus vartus kamuolį pasiuntė būtent galva. "Top Sport" bando išsisukti tuo, kad įvartis įmuštas į savus vartus ir nesvarbu, kaip žaidėjas jį įmušė, tačiau apie tai statymo aprašyme nebuvo minima."

Kroatų žaidėjas Mario Mandziukičius į savus vartus kamuolį pasiuntė būtent galva.

Skirtingi statymai

Lažybų bendrovės "Top Sport" direktorius Dainius Gulbinas tikino, kad jokios apgavystės esą nėra, o klientai patys turi atidžiau skaityti statymų sąlygas. Anot jo, užfiksuotas įvartis į savus vartus yra ne tas pats, kaip įvartis galva. Tai du skirtingi statymai.

"Buvo sąlygose nurodyta. Mes nuolat rengiame tokius statymus. Yra skirtingi statymai, kad įmuš koja, galva, į savo vartus, 11 m baudinį. Šis kroatų įvartis buvo įmuštas į savo vartus. Visame pasaulyje taip yra traktuojama, o žmonės to nepasižiūrėjo. Jei nežiūrėtumėte varžybų, o žiūrėtumėte į tai, ką duoda FIFA, pamatytume, kad buvo įvartis į savo vartus, o ne įvartis galva. Laimėjo tie, kurie sakė, kad pirmas įvartis būtent ir bus į savo vartus. Šiems žmonėms ir išmokėsime pinigus", – "Kauno dienai" aiškino "Top Sport" vadovas.

Susidomėjo tarnybos

Lošimų priežiūros tarnyba (LPT) "Kauno dieną" informavo, kad dėl galimo "Top Sport" sukčiavimo tarnyba jau yra sulaukusi skundų.

"LPT, siekdama apsaugoti lošėjų interesus, nagrinėja asmenų skundus, kurių pagrindu atlieka lošimus organizuojančių bendrovių patikrinimus, o nustačius, kad yra pagrindas, taiko poveikio priemones. Asmuo, manantis, kad jo teisės pažeistos, gali kreiptis į bendrovę su pretenzija arba gali pateikti pranešimą LPT", – aiškino lošimų priežiūros specialistai.

"Kauno dienai" atsiųstame atsakyme teigiama, tik atlikus patikrinimą, bus galima nuspręsti, ar "Top Sport" neapgavo klientų.


Šiame straipsnyje: Top sportlažybosapgaudinėja klientusfutbolasstatymaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

RITA

RITA portretas
Paprastas LAUKIAMA REZULTATO ID: 2967607168 ANT 16:08 prajejo 3 paras pinigu nera.SUKĆIAI.

OLEG

OLEG portretas
RAZVOD,OTVETSTVENOE LICO NE VIDET SUTKI ZABITOGO GOLA.PISHUT V TECENIJA SUTOK UVIDEM.JA UVIDEL NA 19 minute KAK I VSE MOI ZNAKOMYE.DENGI NE VOZVRASHAYUT,KONTORA AFERISTOV.

Rita

Rita portretas
Sukciai ir aferistai,jau 2 paras nera pinigu.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių