„Tele2“ – Lietuvos policijos įvertinimas

  • Teksto dydis:

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ trečiadienį gavo padėkas už pagalbą Lietuvos policijai. Padėkos įteiktos už tai, kad operatoriaus bendradarbiavimas padėjo išnarplioti ne vieną rezonansinį policijos tyrimą.

„Visuomet malonu, kuomet darbas yra įvertinamas. Su Lietuvos policija bendradarbiaujame ne vienerius metus ir džiaugiamės, kad mūsų darbas duoda apčiuopiamų vaisių – padeda užkirsti kelią pavojingiausiems nusikalstamumo reiškiniams“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Tele2“ komandos nariai į mūsų pagalbos prašymus reaguoja greitai ir profesionaliai, o operatyvus bendradarbiavimas mums yra ypatingai svarbus vykdant nusikalstamumo prevenciją, užkardant ir atskleidžiant pavojingas nusikalstamas veikas, užtikrinant visuomenės saugumą“, - sakė padėkos raštus įteikęs Andžejus Roginskis, laikinai atliekantis Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininko pareigas.

„Tele2“ – socialiai atsakingas operatorius. Įstatymo numatyta tvarka, atsižvelgdamas į asmens duomenų apsaugą, operatorius nuolatos bendradarbiauja su šalies institucijomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių