Tarp Vilniaus ir Kauno – du greitieji ir naktinis traukinys

  • Teksto dydis:

Nuo sekmadienio keliaujantiems iš Vilniaus į Kauną traukiniu bus pasiūlyti ir du greitieji reisai bei naktinis traukinys, pranešė valstybės valdomi „Lietuvos geležinkeliai“.

„Maršrutas Vilnius–Kaunas atsinaujina iš esmės – sukurta nauja sustojimų sistema, kuri bus pritaikyta visiems vykstantiems į darbą ir grįžtantiems iš jo. Važinėjantiems iš Vilniaus į Kauną ir atgal siūlysime du naujus ekspreso reisus, su kuriais kelionė truks vos valandą“, – pranešime teigė bendrovės Keleivių  vežimo direkcijos direktorius Linas Baužys.

Ekspresas iš Vilniaus išvyks 6 val 20 min. ir 17 val. 50 min., o iš Kauno – 6 val. 35 min., 7 val. 35 min. ir 17 val. 28 min. Traukiniai stos tik vienoje stotelėje – Kaišiadoryse.

Naktinis traukinys važiuos kasdien, iš Kauno jis išvyks 22 val. 30 min.

Sekmadienį, nuo gruodžio 9 dienos, įsigalioja naujieji traukinių tvarkaraščiai. Pasak bendrovės, gruodį keleivių laukiantis pokytis – didžiausias per pastaruosius keliolika metų, o kasdien įvairiomis kryptimis kursuos 12 proc. daugiau traukinių reisų nei iki šiol.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
O kur naktinis is Vilniaus i Kauna?

Kada iš

Kada iš  portretas
Klaipėdos bus galima daugiau kur traukiniu nuvažiuoti? Tik Vilnius ir Šilutė..

I.

I. portretas
Absoliučiai pritariu pirmai nuomonei. Kauniečiams irgi būtinas naktinis traukinys iš Vilniaus (ypač turint omenyje tai, kad Kaunas nuo Vilniaus yra dvigubai toliau nei Vilnius nuo Kauno :), juk ne vien į Kauną perkelti valdininkai važinės).
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių