„Švyturio-Utenos alaus“ darbuotojai baiminasi gamybos iškėlimo iš Klaipėdos

  • Teksto dydis:

Vienos didžiausių pasaulyje alaus gamybos grupių "Carlsberg" valdomos bendrovės "Švyturys-Utenos alus" darbuotojai baiminasi, kad bendrovė gali iškelti gamybą iš Klaipėdos, rašo "Verslo žinios".

"Mūsų žiniomis, į Uteną yra iškeliama visa stiklinių alaus butelių pilstymo linija, o vasarą Klaipėdoje bus gaminamas tik barams skirtas alus ir "Raudonų plytų" linija. Apmaudu, bet "Švyturio" šalis iškeliauja į Uteną", - teigė "Švyturio" profesinės sąjungos komiteto pirmininkas Raimondas Tamošauskas.

Savo ruožtu "Švyturio-Utenos alaus" korporatyvinių reikalų direktorius Dainius Smailys tikino, jog gamybą Klaipėdoje išliks, o šiuo metu yra mažinamos tik jos apimtys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valioooo

Valioooo  portretas
Maskva i vasiukus vasiukai i maskva švyturys kartu su klaipėdos jūra i šiknaskylę utena o utena myžala galės gerti patys naikintoja genocidininkai

Senokai neperku

Senokai neperku portretas
Svyturio alaus. Kaina pasidare kosmine. Uzsakinesiu alu is Vokietijos, draugai parves. Ten ir akcijos neuzdraustos, ir kainos adekvacios. Pvz. Warsteiner kaina akcijos metu: Vokietija: 0.5 Eur+0.08 tara, Lietuvoje : 1,14 Eur + tara.

na

na  portretas
Durnių išjunk wilno, visi jug supranta esmę.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių