Švedijos bendrovė: jungsime tai, ką geriausio turi „Rimi“ ir „Iki“

  • Teksto dydis:

Švedijos bendrovė "ICA Gruppen", Lietuvoje valdanti mažmeninės prekybos tinklą "Rimi Lietuva" netrukus pateiks reikalingus dokumentus Konkurencijos tarybai dėl ketinimo įsigyti kitą Lietuvos mažmenininką "Palink", valdantį "Iki" parduotuves - šiuo metu baigiami rengti paskutiniai reikalingi dokumentai, rašo "Verslo žinios".

"Pradedama kurti naujosios kompanijos struktūrą, parduotuvių pavadinimus ir valdymo komandą. Tačiau paties integravimo proceso negalime pradėti, kol sandoris nėra patvirtintas ir baigtas", - dienraščiui aiškino "ICA Gruppen" atstovė spaudai Therese Lystedt, tvirtinanti, kad baigus sandorį bus siekiama sujungti tai, ką geriausio turi abi kompanijos.

Pasak jos, Lietuvos rinka Baltijos šalyse didžiausia, tačiau čia iki šiol "Rimi Baltic" turėjo mažiausią rinkos dalį. "Lietuvos bakalėjos rinką galime apibūdinti kaip itin įtemptos konkurencijos", - komentuoja T. Lystedt.


Šiame straipsnyje: rimiikisandorisICA Gruppen

NAUJAUSI KOMENTARAI

tam, kur nera kontroles

tam, kur nera kontroles portretas
Nelabai ismanai apie prekyba.matai tik tai, kad tave apgavo ir visai nematai priezastes.Butu labai smagu matyti tos ismanancius dirbant parduotuvese, o ne jeskancius 2g trukumu. nerektum, kad tave apgavo ir gal greit rezultatas butu geras

Kaunas

Kaunas portretas
Gelbekites kas galite :-)))))

cha

cha portretas
>Orka teisingai,kad klykia,geriau rekt anksciau negu tave bandys apiplest ar apmulkint,kas susidure su namu renovacija,ypac remiama bankiniu paskolu issimokejimu per 20 metu,tas tikrai zino apie eina kalba
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių