„Norfa“ supuvusius arbūzus pardavinėja, gerus dalina

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklą "Norfa" šią savaitę labiausiai garsino arbūzai. Vilniaus ir Prienų gyventojai dalinosi supuvusių vaisių nuotraukomis, tuo metu Kaune ir Visagine arbūzai buvo dalinami nemokamai. 

Portalas jau rašė, kad neseniai prekybos centre „Norfa“ apsilankęs vilnietis liko šokiruotas pamatęs supuvusius  arbūzus ir aplink juos knibždėjusius vabalus. Tuomet parduotuvės atstovai apgailestavo ir žadėjo ištaisyti situaciją.

Tačiau netrukus socialiniuose tinkluose ėmė plisti naujos "Norfoje" pardavinėjamų arbūzų nuotraukos. Jomis pasidalinęs internautas Dovydas rašė, kad supuvę arbūzai pardavinėjami Prienuose esančiame prekybos centre "Norfa".

Šalia nurodyta ir kaina - 0,25 euro už kilogramą. Tačiau nuolaida pirkėjų nesuviliojo. Arbūzai žmones baidė ne tik savo išvaizda – nuo jų sklido nemalonus kvapas.  

Tuo tarpu tas pats prekybos tinklas šeštadienį Kaune nemokamai dalijo arbūzus. Arbūzai dalinti ir Visagine.

Prie nemokamai dalijamų arbūzų Kauno pilies prieigose kaipmat nusidriekė milžiniška eilė. Susirinkusieji svarstė, kad tokiu būdu "Norfa" bando nušauti du zuikius: pasirodyti geraširdžiais prekybininkais ir atsikratyti tuoj puvėsiais tapsiančiais arbūzais. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu

Nu portretas
Visą vasarą perku arbūzus Norfoje. Išsirenku ir visada būna puikūs, tik paskutinį kartą papuolė pernokęs. Kaina sąžininga. Būna puvėkų kitur ir už brangiai.

Karlas

Karlas portretas
Kada prades geros kokybes prekiauti viska neuztenka algos kapeikos ir supuvusias prekes valgyti

Jei pūva, vadinasi be chemikalų.

Jei pūva, vadinasi be chemikalų. portretas
Aš va nuo Velykų iki šiol namuose turiu IKInėj pirktą nepūvantį obuolį:D:D
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių