A. Smetonos dvaro kumetyne įkurto viešbučio ir restorano greitai gali nebelikti

  • Teksto dydis:

Ukmergės rajono valdžia apsisprendė nutraukti sutartį su bendrove, kuri už Europos Sąjungos (ES) ir savivaldybės lėšas Užulėnyje sutvarkytame pirmo nepriklausomos Lietuvos prezidento Antano Smetonos dvare teikia nakvynės ir maitinimo paslaugas, rašo „Lietuvos žinios“.

Ukmergės rajono mero Rolando Janicko teigimu, tenka nutraukti sutartį su nuomininku, nes šis nevykdo finansinių įsipareigojimų: „Šio dvaro pastato nuomininkams dėl paslaugų neturime jokių priekaištų, tačiau negalime taikstytis su tuo, kad jie netinkamai moka nuomos mokestį ir nepadengia visų komunalinių išlaidų".

Buvusiame A. Smetonos dvaro kumetyne viešbutį ir restoraną atidaręs verslininkas Paulius Jovaišas „Lietuvos žinias" tikino negirdėjęs apie Ukmergės rajono savivaldybės iniciatyvą nutraukti sutartį su jo vadovaujama bendrove „3 namukai". „Toks vienašališkas sutarties nutraukimas būtų skaudus smūgis man, investavusiam daug lėšų į restorano ir viešbučio įrangą bei dirbi apmokiusiam vietos žmones", - kalbėjo jis.

Užugirio kaimo, esančio šalia Užulėnio dvaro, bendruomenės pirmininkė Diana Maskoliūnienė sakė, kad nuo tada, kai A. Smetonos dvare buvo pradėtos teikti maitinimo ir apgyvendinimo paslaugos, pagyvėjo gyvenimas ne tik dvare, bet ir gretimame kaime, o vietiniai gavo darbo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jazau

Jazau portretas
Klaidas istaisykit pavadinime
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių