„Šilelio“ vardas – ant Kinijoje pagamintų projektorių

  • Teksto dydis:

Sovietų sąjungoje sukurtas lietuviškas prekės ženklas "Šilelis" pradėtas naudoti ant Kinijoje pagamintų nebrangių projektorių, rašo 15min.lt.

"Mūsų tikslas buvo padaryti perversmą projektorių kategorijoje. Iki tol pigiausi projektoriai kainavo apie 300 eurų. Naudojame LED technologiją, kuri leidžia sutaupyti gamybos kaštus", - tvirtino "Šilelio" projektoriais prekiaujančios bendrovės "Sponge" vadovas Edgaras Gargažinas.

"Šilelio" televizoriai buvo pradėti gaminti aštuntajame dešimtmetyje, bet po Sovietų sąjungos žlugimo nutrūko ir televizorių gamyba. Vėliau prekės ženklo panaudojimas buvo atnaujintas 2008 metais, kai pradėti parduoti turkiški televizoriai su "Naujojo šilelio" pavadinimu. 2014 metais teisę į "Šilelio" prekės ženklą įsigijo "Sponge" - jos parduodamas Kinijoje pagamintas projektorius kainuoja 119 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
Žiūrėti 4K raišką per diskus tuomet reikia tam specialaus grotuvo kuris irgi nemažai kainuoja.

DJ

DJ portretas
Tautiečiai reikia 8K raiškos projektorių kurie duos daug aštresnių vaizdą kino teatruose, nes 4K gerai, bet vistiek dar trūksta vaizdo aštrumo. Po 8K seks 16K tuomet tokios raiškos užteks toli į priekį ! Jau yra 8K kamerų, taigi sekantis žingsnis bus 16K ir jau ilgam, gal kokiai 20 metų. 4K raiška labai lėtai eina į priekį nes net vietiniai kanalai tarkime JAV dažnai būna net 1080i raiškis, tai nėra net kalbos apie 4K raišką oriniams vietiniams kanalams. Lietuvoje regis apie 4K aplamai irgi nesvajoja ir gaunasi nauji 4K vaizdarodžiai visai nereikalingi . Galima tuos 4K diskus žiūrėti, bet filmai diskuose perdaug brangus. Per internetą galima matyti kažką 4K raiškos, bet kokybė prasta nes tarkime jutubas nuima daug kokybės nes taupo su duomenų kiekiu, bet net nupjauti video failai ilgai kraunasi, užstringa net su atseit greitu internetu !.

Lietuvos Dainiui

Lietuvos Dainiui portretas
Taip, dabar viskas siunchiama is aliexpresso, prekes geros ir kokybe nebloga, tik nepamirshkite, kad i Lietuva be muito gali atsisiusti siuntini, kurioje kaina nevirsija 21 eur, nes jei ka, tai siuntinis auksinis gaunasi..., Kitas reikalai i Rusija, gali siusti iki 150 eur.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių