SEB bankomatuose nebeliks telefonų kortelių sąskaitų papildymo paslaugos

Nuo šios vasaros naudojantis SEB bankomatais nebebus galima įsigyti norimo nominalo „Extra“, „Labas“ ar „Pildyk“ telefono sąskaitos papildymo kodo. Paslaugos bus atsisakoma įvertinus mažėjantį jos populiarumą ir banko siekį visą dėmesį skirti pagrindinėms banko savitarnos paslaugoms stiprinti.

„Telefono sąskaitos papildymo funkcija bankomatuose yra papildoma paslauga, kurią pradėjome klientams teikti prieš 10 metų, kai rinkoje trūko alternatyvių būdų, kaip papildyti kortelės sąskaitą. Vis tik šiandien ši paslauga jau nebeteko savo aktualumo, kadangi vartotojai įprato naudotis kitais telefonų sąskaitų papildymo būdais. Tai rodo ir naudojimosi šia paslauga bankomatuose statistika. Atsižvelgę į tai, priėmėme sprendimą savo bankomatuose teikti tik su kasdienių finansų tvarkymu susijusias paslaugas“, - SEB banko prezidento pavaduotojas ir  Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika.

SEB bankomatuose nuo birželio 2 dienos kaip ir iki šiol bus galima pasiimti grynųjų pinigų, o juos priimančiuose bankomatuose — įmokėti grynuosius pinigus į savo sąskaitą. Bankomatuose taip pat bus galima aktyvinti naują mokėjimo kortelę, pasitikrinti kortelės sąskaitos likutį ir pasikeisti mokėjimo kortelės PIN kodą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių