Radiocentras laimėjo konkursus transliuoti programas Vilniuje ir Kaune

Koncerno "Achemos grupė" valdomos žiniasklaidos bendrovės Radiocentras programa "Classic Rock FM" bus transliuojama Kaune, o programa Radiocentras - Vilniuje, pranešė Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK).

Komisija trečiadienį paskelbė konkursų nugalėtojus - "Classic Rock FM", kuri taip pat yra transliuojama Vilniuje, Kaune nuo rugsėjo 29 dienos bus transliuojama 90,3 MHz dažniu, o Radiocentras Vilniuje nuo rugsėjo pabaigos - 89,6 MHz dažniu.

Vilniuje Radiocentras jau yra transliuojama, tačiau, anot LRTK, bendrovė konkurse dalyvavo norėdama pagerinti programos girdimumą.

Konkurse transliuoti programą Kaune taip pat dalyvavo Marijos radijas bei "Laisvoji banga", Vilniuje - taip pat "Laisvoji banga" ir bendrovė "Mainai".

Pastarajai bendrovei pavyko laimėti konkursą transliuoti radijo programą Biržuose, nes ji buvo vienintelė konkursui paraišką pateikusi dalyvė. Bendrovės "Mainai" programa "Hot FM", kuri kitų transliuotojų transliuojama Klaipėdoje, Palangoje, Kaune ir Mažeikiuose, Biržuose bus girdima 90,4 MHz dažniu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių