Populiarėja naujas būdas originaliai pristatyti savo įmonę

  • Teksto dydis:

Vis aktyviau šalies verslo įmonės, įvairios visuomeninės organizacijos ir įstaigos domisi Lietuvos pašto siūloma galimybe išleisti savo unikalų reprezentacinį pašto ženklą. Po šalį pasklindančios pašto korespondencijos siuntos, ant kurių puikuojasi individualiai išleisti pašto ženklai – tai išskirtinė priemonė pristatyti savo įmonę ar organizaciją, įamžinti jos puoselėjamas vertybes.

„Pašto ženklais tradiciškai siekiama reprezentuoti šalį, jos tradicijas ir papročius, žmones, kultūrą, istoriją. Pašto ženklais įamžinami tik ypač nusipelnę asmenys, išskirtiniai ūkio, architektūros ar gamtos objektai, kuriuos atsakingai atrenka istorikai, menotyrininkai, filatelistai.

Vis dėlto išnaudoti pašto ženklą kaip reprezentacinę priemonę pasiūlėme ir verslui, sudarę galimybę įmonėms ir organizacijos susikurti individualius filatelinius gaminius. Reprezentacinis pašto ženklas – originalus būdas pristatyti savo įmonės, organizacijos veiklą, sukaktis, kuriamus produktus ir teikiamas paslaugas“, – teigė Lietuvos pašto generalinė direktorė Lina Minderienė.

Reprezentaciniu pašto ženklu jau įamžintas žinomas socialinės atsakomybės projektas „Trys seserys“. Viena didžiausių pieno perdirbimo įmonių šalyje „Žemaitijos pienas“ pašto ženklu pasirinko reprezentuoti savo gaminamo sūrio „Džiugas“ prekės ženklą. Šiemet Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, mininti 25-erių metų veiklos jubiliejų, per Lietuvos paštą išleido sukakčiai skirtą reprezentacinį pašto ženklą. Unikaliu pašto ženklu pernai buvo įamžintas Kauno klinikų 75-metis.

Susikurti ir pasižiūrėti, kaip atrodytų reprezentacinis pašto ženklas su pageidaujamu atvaizdu galima interaktyviajame internetiniame tinklalapyje www.manopastozenklas.lt.

Įmonėms ar organizacijoms leidžiamų reprezentacinių pašto ženklų nominalioji vertė – 0,39 euro. Jie skirti apmokėti Lietuvoje siunčiamoms pašto siuntoms.

Reprezentaciniuose pašto ženkluose gali būti pavaizduoti heraldikos objektai, svarbių įmonės ar organizacijos asmenų atvaizdai, tekstas, piešinys, ornamentas, nuotrauka ir kt. Parinkti vaizdai turi atitikti Lietuvos Respublikos įstatymais ir ES teisės aktais numatytus reikalavimus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių