Naujovė: Lietuvoje siūlo vaizdo transliacijas internete per „Viaplay“

  • Teksto dydis:

Švedijos žiniasklaidos koncernas MTG, valdantis TV3 ir "Viasat" televizijas, Lietuvoje pradeda teikti videotransliacijų internetu paslaugą per platformą "Viaplay". Ją pradžioje pardavinės Švedijos kapitalo Lietuvos telekomunikacijų bendrovė "Tele2".

"Viaplay" - tai galimybė žiūrėti vaizdo turinį bet kur ir bet kada. Nebus jokių kiekio apribojimų. Dabar turime pasiūlyti apie 3 tūkst. valandų turinio, o iki metų galo šis skaičius didės iki maždaug 5 tūkst. 38 proc. turinio sudaro filmai", - ketvirtadienį spaudos konferencijoje sakė MTG Baltijos šalių komercijos vadovas Evaldas Tylas.

Jo teigimu, "Viaplay" turės du paslaugų paketus - už 6,99 euro bus galima žiūrėti filmus, serialus, dokumentiką ir vaikišką videoturinį, o už 9,99 euro - dar ir įvairias sporto varžybas. Vėliau šia paslauga galės prekiauti ir kiti interneto paslaugų tiekėjai.

E.Tylo teigimu, per "Viaplay" bus galima stebėti ir 2016 metų olimpines žaidynes.

Lietuvoje vienintelė "Viaplay" konkurentė bus šių metų pradžioje į Lietuvą atėjusiinterneto televizijos bendrovė "Netflix".

Švedijos "MTGBroadcasting" valdoma bendrovė "TV3" Lietuvoje valdo televizijos kanalus TV3, TV6, TV8, interneto televiziją "TV3 Play", radijo stotį "Power Hit Radio" ir portalą tv3.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sauna

sauna portretas
briedas kazkoks,siulo 30 dienu nemokamai,bet praso susimoketi.

Čiubaka

Čiubaka portretas
Už kiek pornūhą galima bus žiūrėti?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių