Mūšiai dėl rusiškų kanalų persikelia į teismus

  • Teksto dydis:

Kabelinės televizijos operatorės "Init" ir "Balticum TV" duoda į teismą "BMA LT", Lietuvoje platinančią teises rodyti rusiškus kanalus. Operatoriai sieks, kad jų klientai vėl galėtų matyti rusiškus kanalus, rašo "Verslo žinios".

Dvylikos "BMA LT" platinamų rusiškų kanalų - tarp jų PBK, "NTV Mir Lithuania", "Ren TV Lietuva" - "Balticum" ir "Init" abonentai nebemato nuo rugpjūčio 23 dienos Pasak operatorių, kanalai buvo išjungti vienašališku teises į juos Lietuvoje platinančios "BMA LT" sprendimu.

"Mūsų vertinimu, BMA pasielgė tiesiog banditiškai - pirma išjungė mums savo programas, o kitą dieną iškėlė naujas finansines šių kanalų retransliavimo sąlygas", - teigė,"Init" generalinis direktorius Paulius Živatkauskas. "BMA LT" komentaro dienraščiui gauti nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai jau įstrigome į 90 metus vis dar

Labai jau įstrigome į 90 metus vis dar  portretas
Gyvename ubagų krašte retransliuojami tie patys rusiški kanalai nors Europos Sąjungoje jau daugiau kaip 10 metu ,ima tai kas veltui ,arba už kelis rublius duodama

Žiūrovė

Žiūrovė portretas
Mes "susidėję" su Cgates (buv. Mikrovisata), tai irgi prisijungiu prie tų choro, kurie nesupranta, kodėl panaikinus kai kuriuos kanalus (TV1000, Mikrovisata,Ziniu Euronews, Ren...) turim mokėti tą patį mokestį?!? Gerai dar, kad sugrąžino 1 Baltijos ir NTV. Man dzin rusų propaganda (reikia turėt savo nuomonę), bet rusų LABAI geri filmai, nėr ką lygint su visokiu ten amerikietišku chlamu, todėl taip pat pikta, kad ne viską, už ką SUMOKĖTA, gauni.

koks jusu reikalas

koks jusu reikalas portretas
Kam ta nuotrauka su Putinu?Jus ka galvuojat,kad visi sedi ir ziuri,klausosi per rusiskus kanalus tik ka sneka Putinas?Ten zimiai daugiau gauni ziniu apie viska,labai idomiu laidu ir pramoginiu ir apie sveikata ir is viso pasaulio ko nematau per visus lietuviskus kanalus.Apie humora isvis tiliu,ka tik ir moka rodyti tai persirengtas vyras i boba ir pakeistas balsas - va cia visas humoras.Tai kaime viena boba kita apipliotkina,tai vyra nuviliojo,tai prisigere ir su jaunu vaikinu i miska isejo ir t.t.Geriau nuvaziuoti prie juros,pasedeti,paklausyti kaip bangos snara...zodziu vel kaltas Putinas o mes kenciam.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių