„Mitnijoje“ ir LNK – kratos

  • Teksto dydis:

Teisėsauga pirmadienį atliko kratas ir dokumentų poėmius dvejose koncernui „MG Baltic“ priklausančiose įmonėse - statybų bendrovėje „Mitnija“ ir kelias televizijas valdančioje grupėje „Laisvas ir nepriklausomas kanalas“ (LNK).

„MG Baltic“ atstovė pranešė, kad šiose įmonėse pirmadienio rytą „lankėsi ikiteisminio tyrimo pareigūnai, tęsiantys procesinius anksčiau pradėto tyrimo veiksmus“.

BNS žiniomis, kratos pirmadienį buvo atliekamos ir koncerno „MG Baltic“ būstinės patalpose Vilniuje, pareigūnai atliko dokumentų poėmius LNK direktorės Zitos Sarakienės darbo vietoje. Su ja BNS kol kas nepavyko susisiekti, jos telefonas yra išjungtas.

Neoficialiomis žiniomis, pareigūnai atliko kratas ir statybų bendrovės „Mitnija“ vadovo Juliaus Gendvilio namuose.

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) kiek anksčiau pirmadienį pranešė atlikusi kratas keliose koncernui priklausančiose įmonėse bei jų vadovų gyvenamosiose vietose, bet jų neįvardijo.

Tiriant galimą politikų papirkinėjimą, STT taip pat atliko kratas Seimo nario „darbiečio“ Vytauto Gapšio namuose ir jo darbo vietoje Seime.

Kiek anksčiau įtarimai tyrime buvo pareikšti ir liberalų lyderiui Eligijui Masiuliui, kuris po įtarimų pasitraukė iš partijos ir Seimo.

STT teigia įtarianti, kad „MG Baltic“ viceprezidentas Raimondas Kurlianskis politikams davė kyšius, siekdamas, kad jie veiktų koncerno naudai.


Šiame straipsnyje: LNKMitnijaMG BaltickorupcijaSTT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Veltui

Veltui portretas
Na ir ką? Praėjo metai ir tyla. Reiškia veltui dirbo STTT

NA NA

NA   NA portretas
galima pagalvoti ,kad LNK nepriklausomas kanalas ,______juk jį valdo ,konservų gaujai ir Grybauskaitės , nuolankus tarnas , bus viskas gerai ,nes kas gi taip aktyviai reklamuos ,ir pirš mums gerą nuomonę apie landsberginių ir daukanto gatvės karius, ginančius Lietuvą nuo savų CHULIGANŲ ,,,,,,sėkmės ,taškytis reklama ,,,,,

YES

YES portretas
Belieka laukti sekančio narsuolio...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių