„Mitnija“ už 12 mln. eurų plės Lietuvos ir Latvijos karinių oro pajėgų bazes

  • Teksto dydis:

Koncerno „MG Baltic“ valdoma Kauno statybų bendrovė „Mitnija“ už daugiau nei 12 mln. eurų plės Lietuvos ir Latvijos karinių oro pajėgų bazes.

Bendrovė laimėjo JAV armijos inžinierių korpuso konkursą plėsti Latvijos Lielvardės karinį oro uostą ir Lietuvos karinių oro pajėgų bazę Šiauliuose, pranešė „Mitnija“.

Šiauliuose už daugiau nei 6,7 mln. eurų „Mitnija“ projektuos ir išplės naikintuvų stovėjimo ir specialią logistikos aikšteles, o Lielvardėje - už 5,3 mln. eurų. suprojektuos ir pastatys lėktuvų atsarginių detalių sandėlį, gaisrinę ir pavojingų krovinių aikštelę.

„Mitnija“ už maždaug 8,2 mln. eurų jau rekonstruoja bazę Šiauliuose - darbus užsakė NATO viešųjų pirkimų agentūra (Support and Procurement Agency, NSPA).

„Mitnija“ šiuo metu stato du naujus biurų pastatus „Technopolio Ozo“ biurų miestelyje Vilniuje, šešias „Lidl“ parduotuves, „Maxima LT“ biurų pastatą Naugarduko gatvėje Vilniuje, „Eternit Baltic“ cementinių dailylenčių gamyklą - bendras jos užsakymų portfelis spalį siekė daugiau nei 100 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių