„Medicinos bankas“ įsigijo 30 mln. eurų „Snoro“ paskolų portfelį

  • Teksto dydis:

„Medicinos bankas“ ir bendrovė „Baltijos kredito sprendimai“ penktadienį sėkmingai baigė 29,8 mln. eurų nominalios vertės paskolų portfelio pirkimo–pardavimo sandorį. Pagal jį „Medicinos bankas“ įsigijo reikalavimo teises į buvusio banko „Snoras“ klientų – fizinių asmenų – būsto, studijų ir vartojimo paskolas.

Tiesa, paskolų portfelio pirkimo–pardavimo sutartis buvo pasirašyta dar šių metų birželį ir buvo baigtas abiem sandorio šalims įvykdžius sutartyje numatytus įsipareigojimus.

„Džiaugiamės įsigiję šį geros kokybės paskolų portfelį, kuris išaugins bendras mūsų paskolų portfelio apimtis ir prisidės prie pelningumo augimo, o taip pat padidins banko klientų skaičių“, – teigia „Medicinos banko“ administracijos vadovė ir valdybos pirmininkė Dalia Klišauskienė.

Bankas informuoja klientus, kad pasikeitus kreditoriui, kredito sutarčių sąlygos nesikeičia, tačiau įmokos turės būti mokamos į naujas, „Medicinos banko“ nurodytas, sąskaitas. „Medicinos bankas“ asmeniškai informuos klientus, kurių paskolas perėmė, apie tolimesnius su kasdienėmis operacijomis susijusius veiksmus. 


Šiame straipsnyje: Medicinos bankasSnoraspaskolos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių