„Maxima“ šoks pagal pirkėjų dūdelę

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklas „Maxima“ savo pirkėjams šią savaitę pristatė lojalumo skatinimo programą „Išsirink tai, ko reikia“. Pirkėjai patys galės pasirinkti prekes, kurioms jie nori gauti nuolaidas.

Prie „Ačiū“ paskyros prisijungę lojalumo kortelių turėtojai iš beveik 2 tūkst. populiarių prekių galės susiformuoti savo individualų 10 mėgstamiausių prekių krepšelį. Pasirinktoms prekėms kiekvieno apsipirkimo metu iki šių metų pabaigos bus taikoma 20 proc. nuolaida, o kitais metais prekių krepšelį pirkėjai galės keisti kas mėnesį.

Prie lojalumo paskyros neprisijungę „Ačiū“ kortelių turėtojai taip pat galės už 10 prekių krepšelį iki metų pabaigos mokėti penktadaliu mažiau. Vieną iš šešių jau sudarytų prekių krepšelių bus galima pasirinkti „Maximos“ parduotuvėse – čia pirkėjai ras specialias programos skrajutes su prekių krepšeliais ir galės jas aktyvuoti parduotuvių kasose. Parduotuvėje ar „Ačiū“ paskyroje pasirinktas dešimties prekių krepšelis galios iki šių metų pabaigos.

„Šią savaitę mūsų pirkėjams pasiūlyta ir pristatyta lojalumo programa yra didelė naujovė ir rinkoje, ir mums patiems. Pagaliau asmeniniai pasiūlymai iš tiesų tapo asmeniniais, nes kiekvienas pirkėjas gali gauti nuolaidas ne tik pagal savo pirkimo istoriją. Jis pats gali susiformuoti individualų prekių, kurias nori pirkti, krepšelį, ir iki metų pabaigos jam gauti nuolaidą kiekvieno apsipirkimo metu – nors ir kasdien“, – sako prekybos tinko „Maxima“ rinkodaros vadovė Kristina Mažeikytė.

Pasak jos, lojalumo programą „Išsirink, ko reikia“, ketinama tęsti ir ateityje. Numatoma, kad ateinančiais metais pirkėjai savo pasirinktų prekių dešimtuką galės pasikeisti kas mėnesį, o 2 tūkst. produktų bus atnaujinami pagal sezoną ir populiarumą.

Du tūkstančiai prekių, iš kurių nuo šių metų spalio pirkėjai gali formuotis individualius krepšelius, buvo atrinktos pagal jų populiarumą tinklo parduotuvėse. Tai šviežio ir šaldyto maisto, kosmetikos, higienos, buities ar gyvūnams skirtos prekės. Tos, kurias „Maximos“ pirkėjai iš tiesų deda į krepšelius dažniausiai. Šeši prekių krepšeliai buvo formuojami, atsižvelgiant į skirtingus pirkėjų tipus pagal jų poreikius.

„Vieni mūsų pirkėjai yra jautrūs kainai ir renkasi ekonominės kategorijos prekes, kiti gali sau leisti daugiau, mėgsta gurmanišką ar sveiką maistą. Atsižvelgdami į skirtingus pirkėjų poreikius pabandėme suformuoti šešis pirkinių krepšelių pavyzdžius. Parduotuvėse nuolaidas aktyvuosiantys pirkėjai gali rinktis vieną iš jų – tokį, kokį mes jį sudarėme. O prisijungusieji prie „Ačiū“ paskyros gali šiuos krepšelius individualizuoti ir rinktis kad ir po vieną prekę iš mūsų siūlomų dviejų tūkstančių“, – pasakoja K. Mažeikytė.

Jeigu iki šių metų pabaigos pirkėjų pasirinktoms programos „Išsirink tai, ko reikia“ prekėms „Maximos“ parduotuvėse bus taikomos kitos akcijos, perkant jas bus pritaikyta didesnė nuolaida. Norint gauti nuolaidą pasirinktoms prekėms, nėra būtina pirkti viso dešimtiems prekių krepšelio, nuolaida bus taikoma perkant nors ir vieną prekę iš dešimties pasirinktų.

Lojalumo programa „Išsirink tai, ko reikia“, gali pasinaudoti tik lojalumo korteles „Ačiū“ turintys pirkėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nieko gero

nieko gero portretas
Eilinis blefas, laiko sugaisti daug, o naudos jokios, nes taip ir nepavyko issirinkti prekiu. Be to reklamuojamos nuolaidos, o kai nueini i parduotuve, tai pasirodo kad niekas apie jas net nezino - nei prekiu nei nuolaidu, taip buvo su bulvem, kava...

Q#Q

Q#Q portretas
Taip ir turi būti! Pardavėjai turi šokti apie pirkėjus,o ne pirkėjai apie pardavėjus.Negi prekes laikyti,kol jos suges vien dėl neįperkamos kainos?

jk

jk portretas
Pagal Maximą pirkėjai turi šokti pagal jų dūdelę.Štai Seimas uždraudė reikalauti paso iš senjorų perkant alų,bet Maximos vis vien tyčiojasi ir reikalauja.Krautuvininkai turi pinigų ir visai suįžūlėjo, jiems spjaut net ant įstatymų.Visus nupirks už iš Jūsų už super dideles kainas nuplėštus pinigus.Jei žmogus neskiria žilagalvio nuo18mečio tai pas jį aiški protinė negalia.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių