„Maxima LT“ turi naują komunikacijos vadovę

  • Teksto dydis:

Gruodžio 20 d. bendrovės „Maxima LT“ komunikacijos vadove ir atstove spaudai tapo Renata Dantė. Ji vadovaus bendrovės Komunikacijos skyriui ir bus atsakinga už prekybos tinklo „Maxima“ ir jį valdančios bendrovės „Maxima LT“ komunikacijos planavimą ir įgyvendinimą.

Prieš prisijungdama prie „Maxima LT“ vadovų komandos, R. Dantė septynerius metus ėjo tarptautinės bendrovės „Danone“ ryšių su visuomene vadovės Baltijos šalyse pareigas bei buvo Lietuvos maisto pramonės asociacijos valdybos narė. Iki tol dirbo kaip viešųjų ryšių ekspertė Europos Komisijos vykdytoje vartotojų švietimo programoje, vadovavo Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos Ryšių su visuomene skyriui. Iš viso R. Dantė turi daugiau kaip 12 metų patirtį komunikacijos ir ryšių su visuomene srityse.

„Maxima LT“ šiuo metu keičiasi, atsinaujina ir aš didžiuojuosi būdama šių pokyčių dalimi. Tikiu, kad dinamiškoje kompanijoje turėsiu daugybę progų pritaikyti savo sukauptą patirtį bei prisidėti prie tolesnio vienos didžiausių Lietuvos įmonių reputacijos stiprinimo. Maisto pramonės, tad ir prekybos sritis, man yra pažįstama ir įdomi, todėl su entuziazmu imuosi naujų darbų“, – sakė R. Dantė.

„Džiaugiamės, kad mūsų kolektyvą papildė ilgametę patirtį sukaupusi profesionalė. Esame viena didžiausių šalies prekybos įmonių, todėl mums svarbu užtikrinti efektyvią ir sklandžią komunikaciją su įvairiomis visuomenės grupėmis. Tikime, kad naujoji komunikacijos vadovė reikšmingai prisidės prie „Maximos“ vadovų komandos ir bendrovės įvaizdžio stiprinimo“, – sakė „Maxima LT“ generalinis direktorius Žydrūnas Valkeris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kas turite pazystama zmogu kuris dirba maximoje paklauskite kokius jie ten baisius dalykus su maistu isdarineja, turbut daugiau ten gyvenime neeitumet

Zūbas

Zūbas portretas
Ant danties
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių