„Linava“ svarsto įsteigti draudimo bendrovę

  • Teksto dydis:

Lietuvos vežėjų asociacija "Linava" svarsto įsteigti savo nuosavą draudimo įmonę, kuri galėtų padidinti konkurenciją draudimo rinkoje ir sumažinti kainas vežėjams, rašo "Verslo žinios".

"Kasdien gaunu skambučių iš vežėjų, kad situacija labai bloga, kad drastiškai kyla kainos, nes nėra konkurencijos, rinka nesireguliuoja. Todėl naujo dalyvio atsiradimas yra labai svarbus. (...)"Linava" turi patirties, nes buvo įsteigusi savo draudimo bendrovę "Lindra", kurios kontrolinį akcijų paketą įsigijo PZU", - teigė "Linavos" prezidentas Erlandas Mikėnas.

Anot jo, į naujos bendrovės valdymą būtų pritraukiamos didžiausios vežėjų kompanijos. E.Mikėnas pridūrė, kad šiuo metu didžiausia vežėjų problema - gerokai išaugusios civilinės atsakomybės draudimo kainos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
kai pradejo reikalaut tai akis isputes samdyk prasigerusy belarusy is jo nupis kroviny daugk sutaupysit jus visus sudegint reik tokius .ar i duju kamera tas skupumas turi ribas

minde

minde portretas
debilai esat darbdaviai ar samdyt ukrainievc pigiau gaunas butus nuomot saviem moket nenorejo svetimiem daugau gaunas idiotai

Klaudijus

Klaudijus portretas
Ponui E.Mikėnui prieš skelbiant tokius pareiškimus, reikėtų rimtai pasidomėti ir išanalizuoti priežastis dėl ko išaugo TPVCA privalomojo draudimo kainos. Visose Lietuvos draudimo bendrovėse ši draudimo draudimo rūšis yra nuostolingiausia. Tai apie kokį konkurencijos nebuvimą čia kalbama? Naujai steigiama draudimo bendrovė - pasmerkta žlugimui. Pirmiausia vežėjai turėtų susirūpinti vairuotojų kvalifikacija, drausmingumu, jų motyvacija.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių