Lietuvos paštas laiškininkams nupirko elektrinių dviračių

Lietuvos paštas, įsigijęs 210 elektrinių dviračių laiškininkams, paskelbė ir viešąjį pirkimą prižiūrėti ir remontuoti šiuos ir dar 5 mechaninius dviračius. Sandorio vertė - 254 tūkstančiai 310 eurų be PVM.

„Paskaičiavus pėsčiųjų laiškininkų regionuose per dieną įveikiamą vidutinį atstumą ir pristatomos korespondencijos kiekį, buvo nuspręsta įsigyti elektrinius dviračius, kurie turėtų sumažinti kasdienį laiškininkų fizinį darbo krūvį ir pagreitinti siuntų pristatymą Lietuvos pašto klientams“, - sakė Lietuvos pašto Korporatyvinių reikalų departamento vadovė Vaida Budrienė.

Pagrindinis šių dviračių privalumas - prieinamumas bet kokio amžiaus ir fizinės būklės žmogui bei paprasta jų eksploatacija: vienkartiniam dviračio baterijos pakrovimui sunaudojama elektros energijos už keliolika centų, o su visiškai pakrauta baterija apvažiuojamas visas laiškininko darbo dienos maršrutas.

Planuojama, kad įsigijus elektrinius dviračius pagerės klientų aptarnavimo kokybė ir pagerės laiškininkų darbo sąlygos, mat prie modernios darbo priemonės - elektrinio dviračio - laiškininkai gaus ir specialų visoms oro sąlygoms atsparų siuntinių krepšį.

Norint užtikrinti nenutrūkstamą dviračių eksploataciją ir kokybišką profilaktinę jų priežiūrą, dviračių remonto specialistai kviečiami dalyvauti Lietuvos pašto skelbiamame viešajame pirkime ir savo paraiškas teikti iki šių metų gruodžio 21 d. Sutarties su pirkimo laimėtoju trukmė - 25 mėnesiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stanislava

stanislava portretas
Kazin kur vaziuos su tais dviraciais, po sniego pusnynus,cha cha cha,reikes ir lakrascius nesti ir dvirati ant kupros uzsidejusNa durniai paskutiniai taip sugalvoti.

močiutė

močiutė portretas
Už tiek buvo galima nupirkti kelis mikroautobusiukus-susikrautų viską ir išvežiotų po visą miestą, kaip kad kitose šalyse, net siuntinius iki durų atveža...Dabar gi tuo dviračiu ne visi galės-mokės važiuoti, veš tik laiškus, kaip ir anksčiau...nieko naujo...išlaidos, o naudos nulis sveikų....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių