„Lietuvos geležinkeliai“ vertins vadovų lyderystę

Valstybės valdoma bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ už 115 tūkst. eurų vertins vadovų lyderystės kompetencijas.

„Tyrimo metu bus vertinami apie 200 įvairias pozicijas užimančių „Lietuvos geležinkelių“ vadovų“, – BNS  teigė įmonės korporatyvinės komunikacijos vadovas Tomas Digaitis.

Pasak jo, 360 laipsnių grįžtamojo ryšio tyrimas yra plačiai naudojamas šiuolaikinėse organizacijose, tai esą yra pasiteisinusi praktika ugdant vadovų kompetencijas.

„Tyrimo metu konkretus vadovas yra vertinamas keturių skirtingų šalių – savo tiesioginio vadovo, tiesioginių pavaldinių, kitų to paties lygio vadovų ir kitų partnerių, su kuriais palaikomi pasikartojantys darbiniai veiksmai“, – sako T. Digaitis.

Tyrimo metu konkretus vadovas yra vertinamas keturių skirtingų šalių.

Jo teigimu, vadovas gaus ataskaitą, kurioje atsispindės jo vertinimas, be to, bus parengta ir visos organizacijos būklės ataskaita.

T. Digaitis pabrėžė, kad tokiu tyrimu nėra aiškinamasi, ar vadovas yra tinkamas atlikti pareigas.

„360 tyrimas fokusuojasi į lyderystės gebėjimus, rodo kryptis tobulėjimui“, – sakė jis.

Bendrovė sausio 24 dieną pasirašė dvejų metų trukmės sutartį su įmone „TMD Partners“ – ji atliks du vertinimus. Pirmasis vertinimas bus baigtas kovo mėnesį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha

Cha cha portretas
Kai vadivauja dolbajobai kurie net negali ivertinti vadovaujamu dolbajobu darbo rezultatu. Kai imone valdo dobajobai rezultatai aiškus.

Aha

Aha portretas
"Gerą" geležinkelių vadą atsitempė Masiulis.Net vadovus vertins nedykai

geleziniai durniai

geleziniai durniai portretas
Ka cia vertint ir taip aisku kad LG valdzia lygeriauja debilu kiekyje. O kad pinigus daer svaisto tai kur ziuri teissesauga kai durniai durnumo vertinimui dar pinigus svaisto.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių