„Lietuvos geležinkeliai“ nebeveš keleivių į Maskvą

Taupydama lėšas, valstybės valdoma bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ nebeveš keleivių į Maskvą. Įmonė teigia taip kasmet sutaupysianti 2 mln. eurų, o keleiviai ir toliau galės pasiekti Rusijos sostinę tos šalies traukiniais.

„Lietuvos geležinkelių“ vagonai nuo pirmadienio nebebus prikabinami prie Rusijos traukinio, važiuojančio maršrutu Kaliningradas-Vilnius-Maskva.

„Trijuose papildomuose vagonuose vidutiniškai važiuodavo apie 20 keleivių. Maršrutas ir toliau išliks, tačiau Vilniuje nebeprikabinsime savo vagonų. Dėl to sumažės mūsų išlaidos“, – pranešime sakė „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Linas Baužys.

Pernai „Lietuvos geležinkeliai“ į Maskvą ir atgal pervežė beveik 27 proc. mažiau keleivių nei 2015 metais. Šis maršrutas buvo nuostolingas - įmonė kasmet patirdavo daugiau nei 2 mln. eurų nuostolių.

Per pirmąjį ketvirtį šiemet įmonė pervežė 833,6 tūkst. keleivių - 2 proc. daugiau nei pernai tuo pat laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tigis

tigis portretas
Seniai taip reikejo padaryti ir i nacistu saly ,rusisku lietuviu priesu nevezioti.Vis grasina mum karu,ekonomika musu visaip stengiasi suzlugdyti.o mes i uzpakaly vis lindome.Dar ir ju baznycias reikia uzdaryti,kurias imperinei okupantai kazkada Lietuvoje atidare rusinimo kompanijai vykdyti.Ka ir dabar tos ju cerkves daro.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių